reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

przeczytalam na ulotce od gonapeptylu w skitkach ubocznych ze mozliwe plamienie..to samo na menopurze...ale to juz 10dc dlugo cos strasznie martwie sie...

reklama
Daria to Twoj 10 d.c. i dopiero 3 dawki menopuru? przepraszam ze dopytuje ale ja mam od pierwszego dnia cyklu a wlasciwie od drugiego menopur

sham ja tez tak będę miała od 3 do 7dc jeszcze nie wiem kiedy @ przyjdzie. Ale ja ide dlugim protokołem i może to nie ma aż takiego znaczenia:confused:

Nie mogłam się oprzeć i stworzyłam suwaczek:tak:mówiłam sobie że zrobię to po usg serduszkowym ale wczorajsze usg mnie uspokoiło na tyle że zaczynam wierzyć ze na prawdę jestem w ciąży;-)w sumie nie czuję się inaczej, żadnych obajwów może i dobrze... oby tak do końca

Kiki szkoda że skończyło sie na antybiotyku, ale to akurat mniejsze zło niż przenoszone przeziębinie/grypa:sorry2:a powiedz mi czy jeszcze będziesz chodzić do gyncentrum? W rejsestracji pytali się mnie czy dr m mówił o zmianie lekarza/ Odpowiedziałam że nie:dry:bo dr M chce miwdziec mnie 24 lutego na serduszkowym i koniec, polecja jakiegoś dr S lub Sz od prowadzenia ciaży, który pracuje w katowickim szpitalu,do 12 tyg miałabymm wizyty free. Ale chyba jednak wybiorę jakiegoś lekarza w Cześtochowie-jeszcze mam 2 tygodnie do serduszka a później będe myśyleć. W sumie 11 dni. A Ty jak sie czujesz? chodzi mi o objawy?
Ewciahcg a Ty kiedy masz następną wizytę?

Gizas podoba mi sie Twoja postawa :) Genna zrobila Ci miejsce na ciezarowkach bo Franio ma juz tydzien ;) Co prawda na telefonie nie widze suwaczka ale gratuluje :) Nawet na watku iui juz wszyscy wiedza o Twoim szczesciu.

dziewczyny, ja jestem na razie tylko na gonapeptylu i czekam na @ (wczoraj odstawiłam pigułki anty) i żadnych plamień nie mam, więc podejrzewam, że to sprawka menopuru...
dariaa16 może zadzwoń do lekarza i skonsultuj się, z pewnością Cie taki tel uspokoi.

to kolejne moje podejście a nie wiem gdzie robić te zastrzyki, w brzuch pod pępkiem- po prawej lewej stronie- w jakiej odległości od pępka?? mam siniaka po porannym zastrzyku :/

reklama
Do góry