reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dorotav powodzenia :) i niech bedzie juz poniedziałek, a kiedy bedziesz znała wyniki?? i dlaczego połozył Cie prof do szpitala?? żeby jeszcze raz wszystko przebadać??

reklama
Na innym forum dziewczyna napisała ze w Provicie tak jak pisał Lookator cena NK to 40 zł. Jeśli są potrzebne wlewy to koszt 400 zł łącznie z pobytem na oddziale a królowa spływa 4 godz.

Dzięki. :-)

Kate, dzięki za pw, odpisze jak wrócę do domu bo na telefonie to się za klikam zanim swój elaborat napiszę :-)

Tola – nie wydaje mi się, żeby była inna cena dla pacjentów z zew. Immunofenotyp robiłam tylko sobie. Immunofenotyp robiłam 2 razy. Pierwszy raz czekałam 1,5 tygodnia na wynik, a drugi raz 4 dni. Bez problemów dostaniesz się na wizytę konsultacyjną, zresztą oni sami proponują jak jest pacjent z zew.

dorotav – to leż, kuruj się, korzystaj ze SPA. Niech Ci robią co tam trzeba :-)

Dorotka telefon w kąt i relaksik, trzeba korzystać z darmowej opieki:-) no gdyby jeszcze nie kłuli to pewnie byłoby jeszcze przyjemniej. W poniedziałek już będą wyniki? czy później bo nie wiem do kiedy mam kciuki trzymać:-p

sham, jestem na oddziale endokrynologi ginekol z powodu straty Hemena, problemu z zajściem i tarczycą, a wyniki pewnie poznam w poniedziałek przy wypisie i konsultacji.

Witajcie kobitki i lisie :-)
Ja też po wizycie w klinice. Miałam być o 8 przy okienku stoję czekam i myślałam że dostanę wscieku pewnej części ciała bo panie z rejestracji otworzyły dopiero 8.15 ludzie się piekla no ale jakoś poszło. Założyli mi kartę i wysłali na oddział do p doktor. Kobitka sensowna, zleciła ze 20 badań z krwi wszystko niby genetyczne. Oprócz tego morfologie, żelazo i hemocysteine czy jak to się tam pisze. Pobraly mi 12 dużych probowek myślałam że tam padne. Krew mi pobrali o 10.10 a od wieczora nic nie jadłam i mi się słabo zrobiło więc mój mąż czy nie da wcześniej bo żona w ciąży i źle się czuje a ona z buzia na niego, zr zaraz itp. Chłopak chciał mnie przepuścić to go tak zrabala że masakra no ale wzięła wreszcie mnie. Później w drodze do domu nie mogłam dość do siebie. Dostałam zastrzyki profilaktycznie clexane 0.6 i żeby prócz witamin dla ciężarnych to dodatkowo wit B6, B12 i kwas foliowy. Wyniki za 3 miesiące.
Dorotav to udanego " wypoczynku" i nich weekend szybko mija.

Ostatnia edycja:
a ja znow mam lekkei plamienie ...;( :no: jest to moj 10dc wzielam 10 zastrzykow gonapeptylu i 3 zastzyki menopuru...:/

reklama
dariaa16 może to przez acard? albo gonapeptyl.. ja chyba tez będę z tych plamiących już 3 dzien plamię..:-( Może po @ przestanie.

Do góry