reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tola32 nie mam zielonego pojęcia:-p nie miałam nigdy przyjemności być abrazjowana..bueheh ale jak będę to ty mi powiesz:-p

Dziewczyny czy któraś miała plamienia przed @ na ostatnich dwóch tabletkach antyków, okresu jeszcze nie mam ale te plamienia się zaczęły i nie wiem kurde czy nie powinnam wizyty przyspieszyć? bo jak to traktować? jak @?

reklama
Oj Daria, miłe jest to co mówisz;-)Czyżbyś była czarownicą?;-)Idę po relanium, bo już nie mogę tego stresu wytrzymać. Ja już nie wierzę w żadne znaki, przeczucia, sny, bo nic mi się za pierwszym razem nie sprawdziło. Więc teraz mam chłodne podejście:happy2:
Co byś chciała, aby po 3 dniu stymulacji jajniki Cię napitalały ostro?Przecież to niemożliwe, jajca trochę urosły, ale chyba nie na tyle, abyś czuła nie wiadomo co. Nie wsłu**** się tak w Twój organizm, bo zwariujesz:-)
haha czarwonica wlasnie :D cos wtym jest bo juz pare osob mi to powiedzialo bo czesto gesto moje przeczucie wygrywa :)! a u Ciebie bije ogromne przeczucie na plus:)!!!! i oczywiscie 3mam kciuki:)
a jesli chodzi o moje jajca to chcialabym zeby mnie co koliwek ciągneło i bolalo ;) a tu nic :/....co prawda wczoraj byl półmetek mojej dawki i jeszcze czeka mnie taka sama dzis jutro sobota i niedziela razem 1200j no i kontrola i zobaczymy co dalej mam nadzieje ze jajca beda jakiekolwiek nawet jedno ale wartosciowe ze tak powiem złote jajo :)!!! :-D

Lookator ja nawet czytałam że 12% ale poczekaj na dziewczyny które walczą z NK. Na pewno podpowiedzą Ci co nieco i wszystko już będzie dobrze:-). Ważne, że znaleźliście powód, oby to było to bo chyba łatwo obniżyć encortonem, są jeszcze wlewy itp....

yplocka lol to leczenie nie jest tanie:no: A dlaczego u niektórych te NK jest tak wysokie?

reklama
Gdzie te NK zrobić w Katowicach. 18go jestem w Katowicach. To bym zrobiła...
Jaki jest koszt? i ile sie czeka na wyniki?

Do góry