reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tola32 - Nie ma sprawy dam znać Ci jutro albo najpóźniej w niedzielę bo jutro po wizycie jadę na urodziny chrześniaka i nie wiem czy zdążę przed imprezką Ci napisać ale na 100% dam znać.

reklama
Tola32 - Nie ma sprawy dam znać Ci jutro albo najpóźniej w niedzielę bo jutro po wizycie jadę na urodziny chrześniaka i nie wiem czy zdążę przed imprezką Ci napisać ale na 100% dam znać.
Ok :-)Tak czy tak czekam z niecierpliwością :tak:Jak będzie można to tam podjadę i to zrobie, będzie kolejny wynik do mojej mega grubej teczki- związanej z moją/naszą ciulowatą niepłodnością:szok:
Jeszcze i trochę i kupię sobie największy segregator bo ten już pęka w szwach :no:

Tola32 - Ja mam to samo to już chyba za chwilę w kartonie będzie trzeba te badania trzymać a nie segregatorach. Osobiście to mam już dość tych badań i wizyt , żeby to przynajmniej w końcu zakończyło się ciążą ale w sumie to wielka niewiadoma , niestety.

Tola32 - Ja mam to samo to już chyba za chwilę w kartonie będzie trzeba te badania trzymać a nie segregatorach. Osobiście to mam już dość tych badań i wizyt , żeby to przynajmniej w końcu zakończyło się ciążą ale w sumie to wielka niewiadoma , niestety.
Póki co to faktycznie zainwestuje w większy segregator:tak:Kto wie może i ten karton też będzie konieczny:-D Ciekawe co by gin powiedział jakby z kartonem badań weszła do gabinetu:happy2: Oby do tego nigdy nie doszło:no:Czego Tobie i sobie życzę oraz nam wszystkim :tak:

dobrze w takim narzie czkema dalej i niczego sie niedoszukuje ...pełen luz ;) jutro imprezka ostatkowa oczywiscie spokojnie jestem kierowca zero alkoholu ;) oderwe sie od wszystkiego chociaz na jedna noc i połowe niedzieli bo bede odsypiac :D potem juz tylko poniedzialek i wtorek klinika dr Neuberg moj ukochany doktorek i jego wielki entuzjazm :D :tak:

Dziewczyny chcę zbadać te komorki NK- próbować zbadac je teraz w trakcie stymulacji?? dziisaj moj pierwszy dzień
jesli wizytę kolejną mam 6 d.c. to kolejne mniej więcej kiedy/?
kiki jak zdrówko??
ja po tygodniu leżenia w domu nadal mam katar i odkasłuje go, hmmm
może wy się znacie - czy lekarz może mi skrócić mi zwolnienie? zmienić?? po tygodniu od wystawienia??? jesli dzisiaj do niego pojadę zmieni/??

Lookator gdzie robiliśmy badania. ? Napisz Proszę co teraz będziecie z tymi wynikami działać. ? Gdzie trzeba iść żeby było ok ? Ja mam w marcu wizytę u immunologa a genetyczne w maju.

Tola32 od ok miesiaca robia badanie Nk w gyncentrum... mozna je zrobic od poniedzialku do czwartku do godziny 10.. koszt 399 zl- nazywa sie to immunofenotyp...:tak:

Lilia cos pisala ze miala wlewy bo miala podwyzszone komorki NK i nie placila 8 tys...hmmm:tak:

Giza gratuluje pecherzyka i cialka zoltego ;-)

Lookator - Dość wysokie te NK Twojej Ż. mysle ze bez wlewow nie obedzie sie....;-)

reklama
Matko kochana jak jest wysokie NK to jeden wlew 8000 ? Wtedy odpuszczam nie stać nas a jak trzeba 9 to nasze mieszkanie jest prawie tyle warte wiec ciąża by była ale mieszkać nie byłoby gdzie.

Do góry