reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Calineczka uszy do góry!:-) Widzę że Cie zwątpienie dopadło- to normalne. Musisz wierzyć że się wkońcu uda! I tj Twoje podejście:tak:

Czy ktoś mnie oświeci:confused: Wczoraj przy histeroskopii zrobili mi abrazje.
I teraz moje pytania: Czy mogę podchodzić do crio już w następnym cyklu? Czy muszę czekać 1-2 cykle? Zdąży się to endometrium dobrze odbudować? Bo jak przypuszczam i tak crio będzie na cyklu sztucznym. Aaa i jeszcze mam zajeb... torbiel na jajniku! Fuck!:wściekła/y: Pewnie się teraz nie wchłonie. Czy moge z torbiela do crio podchodzić?:confused: Nigdy nie może być łatwo. Chyba sie do tego już wypada przyzwyczaić w moim wypadku:-(
Do tego moje dziecię znów chore. Szczeka gorzej od podwórkowego pieska. Z 3 tyg temu byliśmy u lekarza. A dziś znów nawiedzimy dr. Pewnie znów sie kobita ucieszy... Jak ja lubie te comiesięczne pielgrzymki do lekarza... Dobrze że wyszłam wczoraj ze szpitala bo dziś nocka była ehhh dusząco-szczekająca. Jak nie urok, to srac...ka

Ostatnia edycja:
calineczka praca to nie cel sam w sobie, tylko środek do osiągnięcia celu, więc wrzuć na luz przed tobą minimum 30 lat pracy w różnych firmach, przynajmniej się zahartujesz:-) Mi moja poprzednia firma tak dała w kość że tutaj wkręciłam się w 3 miesiące i nie popełniałam błędów jak większość 'świerzaków" . Pamiętam jednak jak mi było ciężko, chyba najgorzej wspomina to mój M:-D bo musial słuchać codziennie. Teraz pewnie nie widzisz plusów tej sytuacji ale gwarantuje Ci że w następnej po czymś takim będzie Ci o niebo łatwiej...

Tola32
ja do crio miałam podejść z torbielą lekarz kazałzrobic badania hormonalne czy nic nie produkuje ustrojstwo, żeby nie zakłóciło przygotowań do crio. W czasie brania estrofemu się wchłonęła sama, więc może u Ciebie tez tak będzie:-p

To przynajmniej z tą torbiela mi wyjaśniłas. Dziex. A ta sluzówka sie odbuduje dobrze? Czy odczekac cykl?

witam. Calineczka ja jestem zdania ze Tobie teraz sie uda czego z calego serce Ci zycze:) a wlasnie mam takie przeczucie a rzadko sie myle:)!!!a umnie wczoraj poszedl 3 zastrzyk menopuru dwa razy bylo po 225 a wczoraj juz 150....a ja ....nic nieczuje :( pewnie niebedzie wemnie znow nic.......

Oj Daria, miłe jest to co mówisz;-)Czyżbyś była czarownicą?;-)Idę po relanium, bo już nie mogę tego stresu wytrzymać. Ja już nie wierzę w żadne znaki, przeczucia, sny, bo nic mi się za pierwszym razem nie sprawdziło. Więc teraz mam chłodne podejście:happy2:
Co byś chciała, aby po 3 dniu stymulacji jajniki Cię napitalały ostro?Przecież to niemożliwe, jajca trochę urosły, ale chyba nie na tyle, abyś czuła nie wiadomo co. Nie wsłu**** się tak w Twój organizm, bo zwariujesz:-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Siedzę w Mc Donalds, a mój poziom podqurw....ia narasta,
Odebrałem dalszą część wyników genetycznych, i za chwilę idę jeszcze się spotkać z panią dr. Generalnie, gdyby te badania były wcześniej zrobione, to bylibyśmy kupę kasy do przodu, Ż miałaby zaoszczędzone full nerwów, a niewykluczone, że mielibyśmy już dziecko.

Mam prośbą na cito - jaka powinien być poziom komórek NK?, bo Ż ma powyżej normy - >30. Nie pamiętam ile powinno ich być, sorry, że pytam o coś, co już tu było wałkowane.
Dzięki z góry

Do góry