reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny.
Dzięki za miłe słowa. Pozbieram się na pewno bo nie mam wyjścia. Jestem taka zła na siebie bo byłam pewna że się uda tym razem dlatego rozczarowanie jest bardzo duże. Jak najszybciej się da podejdę do crio , jeżeli będzie można to w najbliższym cyklu. Zobaczę co dr powie. Przeanalizowałam w nocy bo spać nie mogłam co jeszcze mogę zrobić. Wirusologie mam ok , immunologie ok. Mam te 2 mutacje w MTHFR i na to biorę kwas f. 15mg , prevenit intensive i miałam fragmin 5000 + biorę acard. Komórki NK i homocysteine mam w normie. W każdym razie miałam też encorton w razie czego. Może Wy coś jeszcze podpowiecie bo nie wiem czego się przyczepić. Mam jeszcze podwyższone przeciwciała anty-TG , wiem że powinno się na to jedynie jod zwiększony brać ale dr jak mu mówiłam kiedyś o tym to się nie przejął i kazał zwykłe wit z jodem kupić. Normalnie brak słów.

Lilia - Mam pytanie do Ciebie . Ty będziesz teraz miała do crio clexanne , tak ? A jaką nie wiesz 40 czy 60. też chce z tym spróbować bo nigdy wcześniej nie miałam tego a chyba jest lepsze przy naszych mutacjach. Rozmawiałam już z Zulą i mi odsprzeda jak dr będzie się krzywił. Od kiedy masz to brać ? A jeszcze chciałam się spytać jakim badaniem się sprawdza nie wiem czy krzepliwość czy hemoglobina to jest przy braniu tych zastrzyków.

reklama
kochane to jak myslicie moge dzis zapytac dr neuberga o utrogestan??? niechce z siebie zrobic ze tak powiem głupiej ;) i niewiem moze komus wypisywali progesteron w invicta zwany utrogestanem????

Daria, ja nie pomogę, bo dostałam luteinę, na którą mam uczulenie, ale do dnia testowania jakoś się przemęczę.
Na lutinusa mnie nie stać.

dariaa16 - ale oni przepisują Luteinę. Ja jej dostałam dużo, dopochwowo i podjęzykowo, w dawce 50 mg, więc musiałam sobie zażywać po 2 tabletki. I ona jest z refundacją, taniutka. Skoro mówią, że wszystko to jest to samo, to po co kombinować z tym Utrogestanem?

Calineczko piszesz ze pomimo podrażnienia na luteine będziesz ja również teraz brala . wiesz ze robisz sobie przez to krzywde? Luteine nie bierze się tylko do bety lecz do ok 12tyg. Mnie tez nie było stać na lutinusa ale z pomocą rodziców udało się. Robimy to dla malego szczęścia. Tak bardzo was uczulam bo wiem jakie SA konsekwencje odłożenia progesteronu.

JoM: 40 styknie. I badan ba krzepliwosc nie warto tobic bo klama. Nawet jak wynik wyjdxie ze wsio ok to i tak 100% pewnosci nie ma ze tak wlasnie jest

reklama
Jo.M. klinika nazywa się Kriobank, właścicielem jest prof. Waldemar Kuczyński i u niego się leczę. Najlepiej zadzwonić i dopytać dokładnie kiedy będzie prof. - standardowo przyjeżdża się do niego w 1-3 dc i na miejscu robią od razu badania i wchodzi się z kompletem badań już do gabinetu.

Do góry