eweli1982
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny od jakiegos czasu was podgladam i tak jakos trzymacie mnie na duchu...ale dzis to juz same podczytywanie na nic potrzebuje pozadnego kopa22.04 mialam transfer tylko jednego zarodka - bo z 8 tylko jeden zaskoczyl. mial to byc ten jeden jedyny silny i nie dopuszczalam do siebie mysli ze moge nie byc w ciazy. a dzis glupia zrobilam test i negatywny
powiedzcie ze to za wczesnie i ze malenstwo dalej jest ze mna! dodam ze testowanko w klinice mam na 5.05 wiec juz tuz tuz. najgorsze jest to ze nie robia tu betki! dzwonilam juz do wszystkich szpitali panstwowych i prywatnych klinik i nic nigdzie nie robia! jak ja to wytrzymam!
Kochana!!! jak sobie życzysz, masz ode mnie porządnego kopa!!! A nawet dwa!!! Już tyle razy było tutaj pisane żeby nie robić wcześniej testów sikanych by tylko nas stresują!!! Ja też nie wytrzymałam i w 10 dpt zrobiłam teściora i oczywiście był negatywny!!! Na następny dzień betka wyszła, a potem już tylko pięknie rosła. No a na usg okazało się że będą bliźniaki!!!
Tak więc szybko ten test wyrzuć do kosza i zapomni o nim :-)