reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dorotav dziękuję za naświetlanie sprawy z histero :) lookator podziwiam obeznania i zainteresowania, bo mój m mimo że chodzi ze mną na wszystkie wizyty to i tak nigdy nie wie o co chodzi, a jak przyjdzie co do czego to potrafi tylko powiedzieć "myśka nie martw się, wszystko będzie dobrze" co czasami doprowadza mnie do szału :o :) agulla84 ja kiedyś dostałam receptę na ryczałt i w każdej aptece, poza tą przy klinice miałam płacić 100%

reklama
Witam:tak:
Betę oczywiście że powtarzam w tym samym labo, ale że w sobotę robiłam ją koło 16 to dziś też tak zrobię żeby były mniej więcej 48 godz.:sorry:Dodatkowo zrobię tsh i homocysteinę ale to chyba jutro bo coś kojarzę że homocysteinę na czczo:baffled:ale to już w swoim labo.

Calineczka 3dpt pisałam Wam że bardzo mnie kuje i ciągnie w podbrzuszu-nałykałam się nospy żeby ukoić te jak mi się wydawaly skurcze a to chyba maluchy się wgryzały. Myślałam że znów się nie udało bo bioenergoterapeuta nie zauważył aury moich maluchow:-D żartuję
Mysłam że się nie udało a w sobote wręcz byłam o tym przekonana bo piersi mi zmiękły i przestały być wrażliwe na dotyk, do tego zaparcia ustąpiły a tak mam przed @. Więc beta była dla mnie kompletną niespodzianką. Przecież już wino się chłodziło, pizza zjedzona, kupione ciasto i bezy na kojenie mojego smutku. A tu niespodzianka:tak:

Nie będe pisać frazesów że na kązda z Was przyjdzie pora bo u mnie na to za wcześnie. Do mnie samej jeszcze to nie dociera. M tez w szoku :szok:Ale że to już?? Udało się:-DRobi mi wczoraj zastrzyk z fragminu i mówi że musi uwazać na maluchy-no wie mu mówię że mają chyba dopiero kolo 1 mm a on w szoku że jak to:-D
Jutro jedziemiemy do kliniki, pewnie usg nie będzie bo to 14 dpt ale musze jechac po recepty na odpowiednik lutinusa i od razu do Czech .

Kiki powiedz mi jeszcze raz prosze na jakie przejście graniczne się kierowałaś? Bo pamiętam że apteka w Kaulfandzie, tak? Poprosilaś dr czy sam zapropnował? Kiedy znowu do klniki jedziesz posłuchac serduszka? Mówiłam że jesteś iskierką nadzieji dla mnie i poszłam w Twoje ślady;-)

Dziewczyny, orientujecie się na co jest ten cetroide?A konkretnie jaka jeste różnica między gonapeptylem a cetroide?
Teraz biorę Menopur sam, a od 5 dnia stymulacji dojdzie mi Cetroide. Czy bez tego Gonapeptylu pęcherzyki szybciej rosną, a cetroide ma za zadanie uniemożlić im przedwczesne pęknięcie?Stąd też nazwa krótki protokół?

Gizas ja na szybko bo mam remont. Jechałam przez wodzislaw na Bohumin i w kaufland na 7 kvetna . Dr powiedziałam żeby mi przepisał maksymalna ilosc opakowań żeby mi sie oplacilo jechac na Czechy .na wizyte jadę w piatek i zaś powoli zaczyna sie stres. Ale remont jest to jestem zajeta:)

reklama
Czy Menopur i Centroide powinno się brać w tym samym czasie?Czy można robić zastrzyki z cetroide rano, a z menopuru wieczorem?

Do góry