Jo.M, trzymam kciuki za maluchy niech się wgryzają w brzuszek, a trzeci ładnie dzieli by pojechał na lodowisko.
sykatynka, jedź jak najbardziej wypoczniesz nabierzesz sił do kolejnej walki, wiem o czym mówisz bo u mnie jest dokładnie tak samo, moja koleżanka też jest w ciąży, dowiedzieli się dokładnie w ten sam dzień co ja się dowiedziałam, że serduszko Hemena przestało bić ... jak z nią rozmawiam to liczę tygodnie, nie da się wyłączyć myślenia... Marzec będzie nasz
Beti88, witam na forum, ja miałam robioną histeroskopię przed podejściem do ivf, mojemu doktorkowi też się podobało endo, myślał wtedy że mam polipa i się nie mylił, podczas zabiegu wycięli go, zabieg w krótkim znieczuleniu, na drugi dzień wychodzisz, ja się tak dobrze czułam że po 21-tej mogłam wyjść jak dostałam drugi zastrzyk z antybiotyku a zabieg miałam o 8 rano. Nic nie boli, potem możesz mieć plamienia przez kilka dni ale to normalne.
GizaS, ależ mi się paszcza cieszy, tak po cichutku gratuluję niedowiarku, a od bioenergo to powinnaś zażądać zwrotu kasy ;-) trzymam kciuki za ładny przyrost, i za zdrowego bąbla. Jesteś kolejnym przykładem gdzie podobny zestaw leków, suplementów, ananas i olej zadziałały cuda, nie wiadomo co ale zadziałało.
sisi172, witaj i dołączaj do nas a nie w krzakach siedzisz
Migotka, trzymam kciuki za dobre wieści jutro. U mnie też witamina D wyszła słabo i od początku roku biorę jej 2000j. a przedtem przez pół roku 1000j.
Kiki, jest pęcherzyk z ciałkiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej - trzymam za to wielkie kciuki.
Asia_77, nie wróć, Aśka !! co Ty sobie do głowy wbijasz, jaki nowotwór ?? to że węzły chłonne przy szyi są powiększone to nie znaczy od razu że to rak, żeby to był ten zwierz to oprócz powiększonego węzła są inne objawy, wiem co mówię bo ja go miałam. Możesz mieć powiększony od infekcji wirusologicznej albo bakteryjnej a także od stanu zapalnego przy zębach, ale żebyś się uspokoiła to zrób sobie morfologię z rozmazem i liczbą płytek we krwi, OB, CPR i LDH, no i wizyta u lek.rodzinnego.