reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kate niestety wszystko tym razem pod górkę :-( Pierw skok progesteronu , przerwana stymulacja , teraz krwotok i wisienka na torcie " menopur po terminie " ....ciekawe czy może być coś jeszcze :dry:

Odnośnie badań genetycznych na Śląsku:
My chcieliśmy zrobić kariotypy w Genomie w Rudzie Śląskiej: Poradnia genetyczna ora z ginekolog: Ruda Śląska | Kontakt

Pani genetyk przeprowadziła z nami wywiad i tyle w temacie....
Mieli zadzwonić w sprawie terminu badania i amba....
Olali nas, bo stwierdzili, że za starzy jesteśmy.

Zrobiliśmy kariotypy prywatnie, nic nie wyszło....
Prywatnie robiliśmy przez GC - ale oni i tak to do Diagnostyki wysyłają.
Czy bezpośrednio w Diagnostyce jest taniej - nie wiem, jak zrobiłem w Diagnostyce wolny testosteron, to więcej wyszło niż w klinice.

A w temacie niepomyślnych wiadomości - też jest mi przykro i żałuję.

Ostatnia edycja:
Hej Milka
No jasne ze cie pamiętam. Zastanawialam się co u ciebie bo się nie odzywalas. U mnie mdłości powoli zanikają ale czasami z ranca lub Wieczorka pociągnie mnie jeszcze. Zaczynam odczuwać ucisk na pęcherz jelita i czuje w podbrzuszu ucisk. A co u ciebie.
Co do badan prenatalnych mam 29.01 bo teraz dzidzia jest jeszcze za mała.

lokator no smutne wieści na forum:-( ostatnio tak cały czas...No cóż. może potem będzie tylko lepiej.

Lookator. ...przepraszam ze tak. Obcesowo zapytam za starzy. ..w jakim jesteście wieku ? Czy ktoś z was rozważał adopcję lub zostanie rodzina zastępczą. ?

Tak sobie myślę ....może tak miało być , może nie zasługujemy na dziecko , może mama miała rację mówiąc , ze skoro nie stać nas na in vitro to nie ma sensu starać się o dziecko.....bo nie jesteśmy w stanie zapewnić mu życia na wysokim poziomie . Jedyne co możemy dać to miłość i troskę :-( może to nie wystarczy....
Może to kara za coś ...i jedyne co mi w życiu zostanie to ten specyficzny ból na widok ciężarnej kobiety . A w sumie to gorszy jest widok mojego M , gdy widzę jak z całych sił próbuje uśmiechać się do dzieci znajomych a wiem ,że najchętniej odwróciłby głowę:-(

Może ,,,,może....a odpowiedzi nigdy nie znajdę :-(

reklama
Asia- chcialabym cie pocieszyc, zaprzeczyc ze wcale nie mozesz tak myslec, ale wlasnie czuje to samo. Czy to kara, czy nie zasluguje? Dlaczego kiedy na poczatku daje mi nadzieje potem mi ja odbiera? Ja zas widze bol w oczach meza kiedy te dzieci do niego garna sie on z taka czuloscia sie z nimi bawi tuli a dociera do niego ze to nie nasze i nie wezmie go ubierze wezmie za raczke i wroci do domu. Bo to nie nasze . I nie ma z kim wrocic poza zdołowana zona do pustego mieszkania. I tak 5 lat staran i 10 lat bycia razem a u nas nic sie nie zmienia. Poza coraz wiekszym zwatpieniem...

Do góry