reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

agulla na utrogestan dostałam osobną receptę.
Asia_77 ja płaciłam kartą mój bank bierze 2% prowizji za przewalutowanie więc to nie dużo wolałam zapłacić tak niż wymieniać na korony i s powrotem resztę na złotówki , nie wiem czy przyjmują złotówki.

Olusia jedz do szpitala przebadają cię i będziesz wiedzieć co się dzieje.

reklama
Dziewczyny lekarz nie oddzwonil jeszcze.. i nie mam jak jechac na IP.. czekam na mojego... teraz nie mam nic, nie mam plamien... zobaczymy, ale bede informowac!

Lookator a gdzie będziecie robić te badania z krwi ? Orientowaliscie się jakie są koszty ? Bo tu na mnie i męża wydam 1000 zł poczym mi powiedzą ze że śliny są mało wiarygodne i będę znowu robić z krwi. Bez sensu.

Witajcie
Ja tylko na chwilke , chciałam się przywitac i przekazać co u mnie. Dzidzia rośnie ma 4.33cm macha nóżkami raczkami. Zaczynamy 11tydz :-)

Za wszystkie trzymaj kciuki. Kiki gratuluje pięknej bety. Olusia a ty zadzwon niech pogotowie przyjedzie jak nie masz z kim. Ja juz dawno ze stresu bym w szpitalu była chociaż wiem po sobie ze wystrzegam się szpitala jak ognia.

czesc dziewczyny,

u mnie niestety kolejna porazka dzisiaj beta spadla do 300, podjelismy decyzje z dr ze odstawiamy leki, czekamy na @ i moze nawet w nastepnym cyklu podamy ostatniego mrozaczka- zobaczymy...
dlacego to wszystko jest takie ciezkie

kiki mam nadzieje ze chociaz u Ciebie wszystko ładnie rośnie i bedzie z tego piekny dzidzius

mam tez skierowanie z M do genetyka, myslicie dziewczyny ze te wszystkie badania maja sens?

ewelajna gratulacje, niech dzidzius pieknie sie rozwija

jolka ty tez sie teraz zastanawiasz nad badaniami genetycznymi, prawda?
ja sie zastanawiam czy to ma sens, moze dlatego ze tak mamlo na ten temat wiem...

Ostatnia edycja:
Przepraszam was dziewczyny jestem strasznie zarobiona dzisiaj:-) Właśnie wyszłam z labu i wrzucam poprawiony kalendarz:happy2:

Jolka, kikifish, Migotka pozytywnych
wieści z labów i na wizytach:-)

STYCZEŃ

19: Jolka1979 - wysoka beta!
19: kikifish - trzecia wysoka beta!
19: Migotka - wizyta kontrolna

20: GizaS - udany transfer
20: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
20: GizaS - udany transfer
21: Solostar - udany criotransfer
23: ying -ying - przygotowanie do criotransferu
23: bubu520 - wysoka beta!