reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Od razu na wizycie kwalifikacyjnej mogłam rozpocząć procedurę , ale niestety dzień cyklu nie ten ;-) Więc musiałam poczekać do kolejnego cyklu :-)

reklama
Ja wlasnie wstalam i ide zjesc sniadanie... i szykowac sie do drogi...
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
dobrze ze moj jest zemna, wzial wolne.. bo bym nie jechala autobusem sama

Pol nocy dzis nie spalam, nie moglam zasnac, 1000 mysli na minute mialam.... masakra !

Asia kciuki za wizyte.... :tak: ja normalnie jestem dzis nie do zycia.... ledwo na oczy widze...lol matko !

oczekujaca cudu kciuki !;-)

Witam Was dziewczynki :) dlugo do Was nie zagladalam i ciezko nadrobic :) mam pytanko bo nie wiem ktora z Was korzysta z banku nasienia ? Ja w piatek mam robiona droznosc jajowodow a w lutym pierwsza inseminacje :) jestem ciekawa kosztow tzn inseminacja u mnie kosztuje 1000 ale bardziej mi chodzi jak wygladaja wizyty? Od ktorego dnia robia podglad? I czy leki jakies tez podaja? Mysmy rozmawiali z doktorkiem ze to bedzie sie dzialo na naturalnym cyklu :) po tych 2 in vitrach juz moja nadzieja jest gleboko zakopana pod ziemia :(

reklama
Gosc1512- ja korzystam z dawcy, a gdzie się leczysz?
Kciuki za wizyty i transfery.
Ja już po transferze miałam podany jeden zarodek 8A, reszta do mrożonia wszystkie tej damej klasy, więc szykuje się duża rodzinka :-D
Dajcie znać jak u was poszło.

Do góry