reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ja wlasnie wstalam i ide zjesc sniadanie... i szykowac sie do drogi...
dobrze ze moj jest zemna, wzial wolne.. bo bym nie jechala autobusem sama
Pol nocy dzis nie spalam, nie moglam zasnac, 1000 mysli na minute mialam.... masakra !
Pol nocy dzis nie spalam, nie moglam zasnac, 1000 mysli na minute mialam.... masakra !
calineczkaa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki dziewczyny za Was:
Aisa79
Olusia
czekając_na _cud
Pozdrawiam i życze miłego dzionka;-)
Aisa79
Olusia
czekając_na _cud
Pozdrawiam i życze miłego dzionka;-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Asia kciuki za wizyte.... ja normalnie jestem dzis nie do zycia.... ledwo na oczy widze...lol matko !
oczekujaca cudu kciuki !;-)
oczekujaca cudu kciuki !;-)
agulla84
Inka miałam gonal
gos1512
Witam Was dziewczynki dlugo do Was nie zagladalam i ciezko nadrobic mam pytanko bo nie wiem ktora z Was korzysta z banku nasienia ? Ja w piatek mam robiona droznosc jajowodow a w lutym pierwsza inseminacje jestem ciekawa kosztow tzn inseminacja u mnie kosztuje 1000 ale bardziej mi chodzi jak wygladaja wizyty? Od ktorego dnia robia podglad? I czy leki jakies tez podaja? Mysmy rozmawiali z doktorkiem ze to bedzie sie dzialo na naturalnym cyklu po tych 2 in vitrach juz moja nadzieja jest gleboko zakopana pod ziemia
reklama
bubu 520
Zaangażowana w BB
Gosc1512- ja korzystam z dawcy, a gdzie się leczysz?
Kciuki za wizyty i transfery.
Ja już po transferze miałam podany jeden zarodek 8A, reszta do mrożonia wszystkie tej damej klasy, więc szykuje się duża rodzinka
Dajcie znać jak u was poszło.
Kciuki za wizyty i transfery.
Ja już po transferze miałam podany jeden zarodek 8A, reszta do mrożonia wszystkie tej damej klasy, więc szykuje się duża rodzinka
Dajcie znać jak u was poszło.
Podziel się: