reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ptcenter GRATULACJE ogromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)Super że bliźniaki odmiennej płci:):)Naprawdę cudownie:):)Imiona już wymyślacie???:) A ja poproszę Cię o trzymanie kciuków w czwartek...oby wszystko było ok.....
dziekuje bardzo:-)nad imionami jeszce sie nie zastanawialismy, ale tearz pewnie juz zaczniemy:-)Kciuki juz zacisniete mocno bardzo

reklama
ptencer ja również gratuluję, fajnie chłopczyk i dziewczynka mogę sobie tylko wyobrazić jaka/jacy jesteście szczęśliwi oby tak dalej dbaj o Was, ja strasznie boję się tego badania tej przezierności karkowej jak długo trwa takie badanie możesz napisać i czy to się płaci dodatkowo.

ptencer ja również gratuluję, fajnie chłopczyk i dziewczynka mogę sobie tylko wyobrazić jaka/jacy jesteście szczęśliwi oby tak dalej dbaj o Was, ja strasznie boję się tego badania tej przezierności karkowej jak długo trwa takie badanie możesz napisać i czy to się płaci dodatkowo.
dziekuje za gratulacje. Co do badania, to ja mialam dzisiaj standardowa wizyte u mojego lekarza prowadzacego i w sumie nie oczekiwalam, ze zmierzy rowniez przeziernosc (te badanie mam miec dodatkowo w piatek w szpitalu, gdzie bede rodzic). Moj lekarz podczas badania 3d zmierzyl przy okzaji przeziernosc, trwa to doslownie chwilke. Co do tego czy placi sie dodatkowo, to ja chodze do prywatnego lekarza i za wszystko place, ale nie zaplacilam dzisiaj wiecej niz normalnie.
Nie boj sie badania, jesli w rodzinie nie macie chorob genetycznych, to na pewno bedzie dobrze. Ja w sumie nawet chwilke nie myslalam, ze moze byc zle:-)

ptencer
ogromne gratulacje !!!!!!!!to cudowne że tak szybko poznałaś płeć i w dodatku parka :-) zdjęcia maluchów cudne, nigdy nie widziałam bliźniaków na usg

ptencer
ogromne gratulacje !!!!!!!!to cudowne że tak szybko poznałaś płeć i w dodatku parka :-) zdjęcia maluchów cudne, nigdy nie widziałam bliźniaków na usg

dziekuje bardzo:-) jestesmy przeszczesliwi:-)
widze, ze wybraliscie imie, Hania, bardzo ladnie

Meg-> odezwij sie jak betka, ja siedze jak na szpilakch

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ptencer ale fajne te Twoje dzieciaczki i do tego parka :-) Ale Wam fajnie :tak:

A ja dzis bylam w pracy.Do 10 jakos szlo ale potem to masakra.Mdlosci,cofki,krecioly w glowie i oslabienie.Zadzwonilam wiec do lekarza,zeby zwolnienie mi przedluzyl.Jeszcze tylko czwartek do pracy i potem znowu w domku.

Dorocica ja ci mowie,ze w ciazy jestes ;-) masz takie objawy jak ja po transferze.Ja przeczowalam,ze w ciazy jestem,ale czekalam do testowania,zeby wiedziec na 100% ze napewno sa II kreski. Trzymam mocno kciuki :tak:

Mag tez czekam na znak od Ciebie.

hejka,

no kochane się dzieje się:-) Ptencer kochana dzieciątka piękne i jaaaaakie duuuuże już i parka, Ty szczęściaro:-) bardzo się cieszę , oj bardzo:)))))) buziole buziole buziole

Meg kochana pisz tu nam wszyściutko, ale pewnie z mężulkiem się radujecie że wszystko jest ok:))))

kochane dziewczynki, pracowity tydzień mamy. mocno trzymamy kciukaski i oby tak dalej bo Wielka środa i Wielki czwartek przed nami:))

Czarnykot kochana oby się wszystko sprawdziło i żeby było jak czuje a powiem szczerze, że boję się bardzo od dzisiaj. tak naprawde myślałam o teście żeby kupić i zrobić ale omijam apteki szerokim łukiem( tak barzdo chcę i tak bardzo się boję.... jakieś mam omamy i brak apetyu, pomidory zaczęłam jeść co były mi obojętne, nie wiem co jest....wymyślam sobie chyba coś z tego pragnienia ciąży, brrrrr

szarlotka80- kochana gratuluję jak nie wiem co :) i trzymam kciuki za przyrost betki :)
wera86- ojjj jak fajnie , tez dziewunia :) - kobitki górą :)
eweli1982-cudne makuszki , ale fajnie , że bliźniaki :) coraz więcej tu mamusiek z dwójeczką :)
ptencer- jakie fajniutkie , ojjj i jeszcze parka :) gratuluję !
Meg- trzymam kciuki żeby wszystko było ok. czasem tak bywa , że serduszka nie widać zbyt szybko i trzeba powtórzyć usg za kilka dni , tydzien. Przytoczę tu historie jednej dziewczyny : była własnie na pierwszym usg i lekarz nie widział serduszka i kazał jej usunąć ciążę :( niestety....ale ona jakos nie uwierzyła mu , poleciała zrobić betkę i progesteron - było ok. więc poszła do innego lekarza za tydzien i co się okazało...serducho biło jak dzwon , maluch ma już 3 latka i ma sie świetnie. A tamten lekarz co ? - dalej jest lekarzem i nie wiadomo ile zdrowych ciąż kazał już usunąć zanim dał im szanse. Ale twój lekarz jak piszesz jeszcze daje ci szansę więc trzymam kciuki za piekne serduszko twojego maleństwa &&&&&&&

dziewczyny zginął mój suwaczek ciążowy z sygnaturki, czy cos się tu zmieniło ? nie było mnie kilka dni więc nie wiem o co chodzi , ja go nie usunełam więc jak to mozliwe , że zniknął ?

ooooo już jest :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry