reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ptencer - cudne te Twoje maluszki!!! Gratuluję! A jeszcze do tego parka, no lepiej sobie tego nie mogłaś wymarzyć :-D

Dorocica - a dla Ciebie specjalne bliźniakowe wiruski &&&&&&&&&&&&&&&, nałap ich sobie, i mocno trzymam za twoją betkę!!!!

Dodora - nawet nie śmiałam marzyć o dwójeczce, a tu popatrz. Marzenia się jednak spełniają, a niektóre nawet podwójnie :-)

reklama
ptcenter - GRATULUJĘ!!! Rewelacyjne fotki :-) I jeszcze parka... :-D Pozdrawiam Waszą gromadkę i trzymajcie się zdrowo!

dorocica, asiulka82 - trzymam kciuki za Wasze testowanie -> ale wynik może być tylko jeden!!! :-D

Meg - myślę o Tobie ciepło i mocno zaciskam kciuki obyś dostała dobre wieści.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ptencer moje ogromne gratulacje..parka hmmmm marzenie moje i meza :-) a jakie one są juz duze szok :tak:

Meg odezwij sie ale juz!!
oj naprawde coraz wiecej ciaz ciąz blizniaczych ;-)

ja juz skonczyłam jedne globułki drugie mam do czwartku i tak sobie mysle czy skoczyc juz w piatek na cyto? co myslicie?

witam, dziś 10dpt i skusiłam się na test strumieniowy babi, wynik negatywny:baffled: nie czuję już żadnych objawów a był ból piersi i kłucie w jajnikach:-(czy to już koniec?

witam, dziś 10dpt i skusiłam się na test strumieniowy babi, wynik negatywny:baffled: nie czuję już żadnych objawów a był ból piersi i kłucie w jajnikach:-(czy to już koniec?
na pewno jeszcze nie koniec, bo z testami to jest roznie-> slyszalam o przypadkach dziewczyn w ciazy blizniaczej, gdzie test rowniez nie wychodzil. Poczekaj do betki i nie martw sie, jeszcze wszystko bedzie dobrze.
A objawow tez nie mialam zadnych, wiec glowa do gory

jesteście wspaniałe:-) dzięki za słowa otuchy. Ptencer mam pytanie do Ciebie, w którym dpt robiłaś betę i jaka ona była? Teraz wiem, że chyba dobrze zrobiłam robiąc progesteron. Bez niego ciąża by się nie utrzymała a przynajmniej się dowiem czy Utrogestan 2x2 na mnie działa. Czy ktoś jeszcz zażywa Utrogestan? Pozdrawiam;-)

jesteście wspaniałe:-) dzięki za słowa otuchy. Ptencer mam pytanie do Ciebie, w którym dpt robiłaś betę i jaka ona była? Teraz wiem, że chyba dobrze zrobiłam robiąc progesteron. Bez niego ciąża by się nie utrzymała a przynajmniej się dowiem czy Utrogestan 2x2 na mnie działa. Czy ktoś jeszcz zażywa Utrogestan? Pozdrawiam;-)
co wartosci bety, to zobacz w moim podpisie. I raz robilam w 12dpt i wynosila 1793,3-> wiec mega wielka i leakarz od poczatku obstawial blizniaki. Co do Utrogestanu to ja bralam 3x 2 vaginalnie do ostatniego piatku. Teraz juz biore tylko witaminy.

Kochane dziewczyny!
Dziekuję Wam za słowa otuchy - jednak niestety nie udało się. Ciąża nie rozwija się. Jestem w 10t 3d a ciąża zatrzymała się na 6t. Także niestety.Zrobiłam bete i z 73600 spadła na 42000 od razu poleciałam do zwykłego gina w swoim mieście i tak mi oznajmił. Wypisał też skierowanie do szpitala na wywołanie poronienia i czyszczenie.
Z lekarzem z kiliniki nie mogę się skontaktować ale będę próbować.
Jakie są wogóle procedury - czy tak to ma się odbyć - trzeba wywołac poronienie??? wie któraś z was coś na ten temat. U gina nie wspomniałam się że to było IVF - czy muszę mówić?????
Zastanawiam się skąd mam tyle łez??????????:-(

asiulka - ja brałam utrogesten 2x2 i jest on. b.dobry

reklama
asiulka mi lekarz od razu po transferze powiedział żebym testu nie robiła prze3d betą bo może wyjść negatywny jeszcze. także spokojnie kochana bedzie dobrze/

ja dzisiaj już 11 dpt , jutro beta, muszę powiedzieć że czas zleciał szybko;))

zo z naszą Meg??

Do góry