reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana

Gonadropiny sie bierze zwykle od poczatku cyklu, czasem od 2-3 dnia cyklu....

Tak samo jest w dlugim jak i ktorkim. Roznica miedzy nimi glownie polega na tym, ze w dlugim ZANIM zaczniesz brac gonadropinki - wycisza organizm przyjmujac np Suprefact albo inne badziewie przez srednio 14 dni przed gonadropinami

To tak w bardzo duzym skrocie i bardzo ogolnie

Lekarz nie moze przewidziec ile stymulacja bedzie trwala - czy 10 dni czy 15. To zalezy od rekacji organizmu na leki wiec niech glupot nie gada. Moze 10 a moze wiecej...

dipherelina 3.75 1 amp
gonal 29 amp
luveris 150 2 amp
ovitrelle 250 1 amp

to jest co wszystko brałam a gonal od 16 dnia cyklu

dlaczego pytam??? bo siedze i czytam na forum o tym wszystkim i nic mi nie przypomina to mojego protokołu:(

czy ten gin mnie naciągnął.... o boziu ...

Kochana

spoko. wsio jasne... mialas diphe na wyciszenie jajnikow. zwykle 3.75 jak u Ciebie.... wiec mialas dlugi...

sorrki ale na poczatku zrozumiala ze zaczelas od razu od gonalu, ale nie...mialas diphe najpierw. wsio jasne.

a teraz jak masz miec krotki to od gonala od razu zaczniesz - chyba ze Ci zmieni leki....Menopur np

KOCHAM CIĘ:-):-):-)

boziu dzisiaj jak siedziałam i studiowałam moje karteczki z inf z forum.....szok

ale dzięki ci Panie że trafiłam tutaj i jestś Lolitko, podaj mi adres a wyślę ci najwiękrzy bukiet świata w podzięce:-):-):-):-)

dziękuje dziękuje i życzę ci silnych zarodeczków i pięknego fasolkowania:-):-):-):-)

a ty teraz bedziesz też od pierwszego dnia brała?? wiesz jakie będziesz brała zastrzyki??

nie dziekuj - odrobisz mnie przy dzieciach:-D

ja zaczne od 1dc, chyba ze wypadnie w weekend (jak mi malpa przyjdzie w ta sobote lub niedziele...planowo ma byc wtorek)to wtedy 2 lub 3 dzien. musza jajorki obejrzec zanim dobiora ilosc leku, ale chyba bede mialam znowu Puregon

ps. czy Tobie wyszly marnej jakosci zarodeczki? ile mialas zarodkow? a ile pecherzykow?

lolitka gratuluje egzaminu.
aga jak mrozaki i ty?
co poza tym dziewczeta?
mnie komp szwankuje i szlag mnie zaraz trafi!!!!

reklama
Do góry