reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
tera nic nie biore bo mam miec krotki i czekam na @ zeby zaczac gonadropny

a ile pecherzykow mialas?

pytam bom ciekawa

masz podobnie jak u mnie... start z dlugim, ja mialam 16 pecherzykow, ale przez to ze duzo to byly zlej jakosci i tylko 1 zarodki, zero mrozakow. stad decyzja o zmianie protokolu

jestem ciekawa czy dokladnie u ciebie taka sama sytuacja byla, ze pecherzyki poszly w ilosc a nie w jakosc, stad miernoty mielim

bądź ciekawa bądź, wtedy wiem jeszcze więcej:-)
ja nie pamiętam cholera naprawde ale chyba nie była to taka ilość o jakiej Ty mówisz:-:)-( może powinnam zapytać gina??

zazdroszcze ci że już zaraz zaczynasz, ja jestem tak naładowana że musze złapać powietrza (masa problemów) chociaż nie wiem czy za miesiąc bedzie lepiej :-(zawsze jest ten nieodpowiedni czas a czas leci cholerka nieubłagalnie:-(

zmieniając troszke temat, jesli można zapytać, długo juz w Danii siedzisz??

hallo hallo a gdzie ta nasza Aga i reszta??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorotka

Jesli chcesz zapytaj...choc swiat sie nie wali bez tej wiedzy:)

Ja w danii od 3 lat ale sie juz bede stad ewakuowac. Chyba ze bede miala dzidzie wiec jeszcze chwile poczekac. Ta fasolka lub jej brak troche determinuje moja zycie w tym roku - gdzie ja bede...

Ja tez naladowana, kupa stresu z pracy, plus to cale IVF zawsze tez dodaje swoje na psyche mocno, wiec wiem jak jest. I wiem jak bardzo czekasz zeby juz mozna miec zielone siwatlo do startu

lece spac dzieciaczki.do juterka

czesc
troszke mnie tu nie bylo ale podgonilyscie z tematami. Ja dzisiaj mam tranferek no zobaczymy czy druga próba się uda

Powodzonka dziewczyny

asienko to trzymamy kciukasy. daj znac ile zarodkow i jak samopoczucie!
aga, katia, ewelina gdzie was wywialo!?

lolitka, mam prosbe, jak juz zaciazysz (czyli za miesiac!!!!) to nie waz sie opuszczac tego forum, bo cie na privie zaspamujemy! mysle, ze reszta sie pod tym postem podpisze!

czesc
troszke mnie tu nie bylo ale podgonilyscie z tematami. Ja dzisiaj mam tranferek no zobaczymy czy druga próba się uda

Powodzonka dziewczyny
kochanieńka będzie dobrze, musi, po kolei wszystkie zaciązymy:-)
napisz ile zarodeczków ci podali i ile zotało mrozaczków:-)

lolitka, mam prosbe, jak juz zaciazysz (czyli za miesiac!!!!) to nie waz sie opuszczac tego forum, bo cie na privie zaspamujemy! mysle, ze reszta sie pod tym postem podpisze!
:szok::szok::szok::szok: faktycznie

:-):-):-):-):-) nie opuści nas, poprostu zmienimy temat forum na ZACIĄŻONE PRZEZ IN VITRO i tam będziemy sobie gadać o fasolkach:-)

reklama
Do góry