reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

sykatynka trzymaj się dziewczyno już nie długo to wszystko się skończy...ale ja przy wypisie powiedziałabym co myślę na temat tej pomocy pielęgniarskiej:wściekła/y:

reklama
Ja od zawsze marzyłam o Hani nawet jak jeszcze kandydata na męża nie miałam ;-) dziewczynki są silniejsze w brzuszku nie jeden lekarz mi to powiedział.

lilka-1986 no ja tez chciałbym mieć dziewczę:-) a marzenie mego M to bliźniaki i w sumie moje trochę też:-p ale teraz będę się cieszyła chociaż z jednego:-) i nawet już nie ważne co będzie miało miedzy nogami:-D byleby było:-)

Kate pewnie ze nie ważne... My do 12 tyg mówiliśmy do brzucha Karolek bo pewni byliśmy ze ogonek będzie a tu niespodzianka :-D będziesz miała jakieś weryfikację? Ja miałam 4 dpt progesteron nic więcej. Betę robiłam 10 dpt i nie powtarzałam.

Olusia dzisiaj jest 22dc lekarz już dzwonił..mówił ze faktycznie hormony trochę niskie i dodał estrofem no i lutinus podjezyk...dodatkowo ponoć z mrożonych komórek to wolniej idzie z jego doświadczenia i żebym 6dpt nie nastawiała się na pozytywna bete wynik może być ale nie musi:-(

lilka-1986 to trzeba było potem z Karola zrobić Karolinkę tez ładnie:-) ale najładniej Hania bo moja mama tez jest Hania:-D
Weryfikacje miałam dzisiaj 3dpt potem 6dpt i10dpt ale myślałam ze 6dpt już się czegoś dowiem bo 6dpt dziewczyny wyniki pozytywne mają, a u mnie jak zwykle inaczej:-p

Witajcie
Nie nastawiam sie na pozytywną bete :( Ciągle mnie boli brzuch jak na okres i dziś mam śluz koloru blado jasno czerwonego od rana. Ciągle gdy mam ból podobny do okresowego to na drugi dzień z rana coś musi się dziać:( Nastawiam się na porażkę :(

reklama
Ewelajna dziewczyny w ciąży tez plamienia mają wiec spokojnie beta prawde Ci powie:-) patrz na strone 7777 na szczęście:-p

Do góry