reklama
lilka-1986
Fanka BB :)
Ja od zawsze marzyłam o Hani nawet jak jeszcze kandydata na męża nie miałam ;-) dziewczynki są silniejsze w brzuszku nie jeden lekarz mi to powiedział.
lilka-1986 no ja tez chciałbym mieć dziewczę:-) a marzenie mego M to bliźniaki i w sumie moje trochę też ale teraz będę się cieszyła chociaż z jednego:-) i nawet już nie ważne co będzie miało miedzy nogami byleby było:-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
ewelajna - trzymam kciuki!
Kate a w ktorym dc robilas te badania?
Sykatynka - trzymaj się! :-(
Kate a w ktorym dc robilas te badania?
Sykatynka - trzymaj się! :-(
lilka-1986
Sykatynka nie wiem co napisać... Życzę szybkiego powrotu do zdrowia fizycznego i psychicznego trzymaj się kochana....
lilka-1986
Kate pewnie ze nie ważne... My do 12 tyg mówiliśmy do brzucha Karolek bo pewni byliśmy ze ogonek będzie a tu niespodzianka będziesz miała jakieś weryfikację? Ja miałam 4 dpt progesteron nic więcej. Betę robiłam 10 dpt i nie powtarzałam.
Olusia dzisiaj jest 22dc lekarz już dzwonił..mówił ze faktycznie hormony trochę niskie i dodał estrofem no i lutinus podjezyk...dodatkowo ponoć z mrożonych komórek to wolniej idzie z jego doświadczenia i żebym 6dpt nie nastawiała się na pozytywna bete wynik może być ale nie musi:-(
lilka-1986 to trzeba było potem z Karola zrobić Karolinkę tez ładnie:-) ale najładniej Hania bo moja mama tez jest Hania
Weryfikacje miałam dzisiaj 3dpt potem 6dpt i10dpt ale myślałam ze 6dpt już się czegoś dowiem bo 6dpt dziewczyny wyniki pozytywne mają, a u mnie jak zwykle inaczej
Weryfikacje miałam dzisiaj 3dpt potem 6dpt i10dpt ale myślałam ze 6dpt już się czegoś dowiem bo 6dpt dziewczyny wyniki pozytywne mają, a u mnie jak zwykle inaczej
Ewelajna86.
Zaangażowana w BB
Witajcie
Nie nastawiam sie na pozytywną bete Ciągle mnie boli brzuch jak na okres i dziś mam śluz koloru blado jasno czerwonego od rana. Ciągle gdy mam ból podobny do okresowego to na drugi dzień z rana coś musi się dziać Nastawiam się na porażkę
Nie nastawiam sie na pozytywną bete Ciągle mnie boli brzuch jak na okres i dziś mam śluz koloru blado jasno czerwonego od rana. Ciągle gdy mam ból podobny do okresowego to na drugi dzień z rana coś musi się dziać Nastawiam się na porażkę
reklama
Podziel się: