reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aisa kochana a gdzie masz suwaczek? ktory to twoj tydzien?:tak: jak sie czujesz? - wyslalam tobie PW

Ja tak samo jak Liskka bede chyba maluszki ogladac co 2 tyg albo co 3... :tak: teraz mam w piatek wizyte a wczesniej mialam 2 tyg i mialam usg prenatalne...

reklama
sakatynka - nie przeszkadza mi jego "luz", grunt, żeby był kompetentny. W sumie odpowiadał na pytania, ale i tak muszę przywyknąć, bo do tej pory chodziłam do bardziej "sztywnych" lekarzy, no i to była póki co 1 wizyta. Ale ja i mąż mamy ogólnie dobre odczucia. Ty z tym lekarzem już więcej "przeszlaś" i jesteś zadowolona?

Hess - czasami w ramach programu rządowego przyjmuje inny lekarz - bo ważne, żeby wizyty odbywały się w określonych dniach a określonego lekarza nie ma w tym dniu. Więc miałam styczność z pozostałymi i Pałaszewski zdecydowanie bardziej mi się podoba. I jest taki bardzo pozytywny, a to pomaga. Poza tym moja jedna koleżanka już po wizytach u niego jest w 3. miesiącu, ale z nią nie mogę rozmawiać o tym, bo nie przyznaje się, że to ciąża z in vitro (ale wygadał się jej mąż :cool2:).
Jak na razie prowadzi mnie dobrze, bo wyniki są ok, maksymalna liczba wyhodowanych komórek, zapłodnione i rozwinięte 5 na 6, więc jest dobrze. Zobaczymy co będzie dalej, jutro mam pierwszą weryfikację, ale to chyba tylko kontrolnie.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma tu na dodatek problemy z tarczycą? Nie wiem, czy już jutro podczas pobierania krwi sprawdzić też TSH, żeby jakby co mieć pod kontrolą?
A na co ten ananas ma tak naprawdę zadziałać? Jak coś to mężuś kupi jeszcze dzisiaj, podobnie jak olej lniany :) bo ja siedzę w domu, po relanium wolę się nie ruszać, bo nie ręczę za siebie :D:sorry2::sorry2:

Cieszę się bardzo, że Was znalazłam, naprawdę w kupie raźniej. Mężowi mogę się wypłakać, ale on mi nic nie poradzi ani nie podpowie....

Sykatynka witaj. Ja mam niedoczynnosc. Biore 100 euthyroxu. Do tego hashimoto. Po udanym crio mialam zrobic hormony jak bedzie serducho. Nie zdazylam...
Dorotav cudownie......trzymam wszystko za malucha:)

sakatynka - ja mam niedoczynność, biorę Euthyrox 75mg na przemian z 100mg, no ale nie wiem co i jak, bo to mój początek drogi :)

Już nie mogę się doczekać co u mnie będzie się działo :)

Yplocka, przykro mi :sorry:
A pamiętasz, czy miałaś zrobić tylko TSH, czy również FT3 i FT4 i przeciwciała?
Ja też mam hashi ale biorę stosunkowo niedużą dawkę letroxu bo 50...
Chciałabym od razu mieć to pod kontrolą jakby co...

reklama
Do góry