Kati78
Zaangażowana w BB
A to ich stronka: Akuna - Intro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam na @ coby stymulke rozpoczac. A to sie zdarzy w nastepnym tygodniuLolitka a ty na jakim etapie jesteś (prócz tego że cię bolą jajniki)?
powiedz mi kochana jeszcze jedno, czy jak ma się stymulkę i zbliża się czas do punkcjii to trzeba się bzykać z mężem czy odpuścić??
czy ja moge troche jak natka pojeczec???
6 dniowe blastocysty - miodzio, a ja tu sie łudzilam, ze mi sie z dwudniowymi uda... naiwna.:--
-
-
-
-
-(
aga z takimi parametrami fasolek jak twoje to musi byc dobrze na bank! i jeszcze mrozaki na zapas zostaną zobaczysz!
lolitka jajniki to cię dopiero zaczną bolec jak się dźgać zaczniesz... a to juz niedlugo!
lolitka kiedy ja moge na patyk sikac jak testa mam najczulszego z dostepnych na rynku (cena też o tym świadczy!). tak po 10 dniach jest sens? kazali po 17ale tyle to nie wytrzymam przeciez!