reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki ja tak na szybko bo w pracy jestem i mam kupę pracy.
Otóż wczoraj przeżyłam prawie stan przedzawałowy i wylew krwi do mózgu łącznie :szok:
Byłam u swojego doktorka a ten oglądając mój brzusio przez USG nagle stwierdził z oczami jak 5 zł „Ale jaja” Okazało się bowiem że …
MAM DWIE FASOLKI– obu biją serduszka, jedna 4,24 i druga 4,08, serduszka biją jednio 158 i 172. Obie ruszają raczkami i nóżkami :biggrin2:

Okazało się przez dopochwowe nie były obydwie widoczne bo jest jedna za drugą, zresztą w Invimedzie tez mi robili usg i też stwierdzili ciąże pojedynczą.Całe szczęście że już zrobił mi usg przez brzuch.
Mój doktorek stwierdził że jeszcze nigdy nie zdarzyło mu się odkryć że ciąża jest podwójna w 11/12 tyg. ciąży. Zresztą jest bardzo dobrym specjalistą USG z najlepszego warszawskiego szpitala
Szybko umówił mnie do poradni ciąży mnogiej w tymże szpitalu i już w poniedziałek mam wizytę :)

Nie spałam przez cała noc :szok::szok::szok:

reklama
Luize to super wiadomosc.
Dorota po poszerzaniu mam czekac kolejny cykl. Moze w tym roku zalapie sie na transfer...
Milego dnia dziewczynki. Ja jeszcze 2 godziny i mam weekend!

jazzabell ale rewelacja !! gratuluje podwojna mamusiu.... :tak: to witaj teraz w klubie....:-) a co to ta poradnia ciazy mnogiej....ja chodze do swojego gina i nie mowil mi o takiej poradni....hmmm? to prosimy o suwaczek.. ktory to twoj tydzien ciazy?

Luize to super wiadomosc... :-) zatem trzymamy kciuki za transfer !!

WOW Jazzabell niesamowita historia - jesteś podwójna mamusią
Olusia poznałaś własnie nowy termin - poradnia ciązy mnogiej :-) Nawet nie wiedziałam, że istnieje taka poradnia.

Luize to ja juz zaczynam trzymac kciuki.\

Mdli mnie....

dorotav no i jak???? no pisz tu szybko jak czlowieki i ile ich masz w brzuszku?? trzymam kciuki

aisa79 ja umieram dzisiaj, nie dobrze mi....stres, albo grypa nie wiem;-( tez mnie mdli, jestem współ"czująca";-P tylko wolalabym mieć klasyczne mdlosci;-P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry