reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Luize, trzymam kciuki za silne zarodki :-)

liskka, gratuluję serduszka :tak:

Aisa79, transfer mam na 12:-)

WRZESIEŃ

19: dorotav - transfer
23: Lilu19 - udany criotransfer

23: Aisa79 - wizyta pęcherzykowa
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET

24: Anulla28 - wizyta serduszkowa
25: kasik36 - badania prenatalne
26: kwiatuszekq20 - wysoka beta !!

28: Juhasek87 - wysoka beta !!
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk

03: Olusia7982 - badania prenatalne
03: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
04: Jazzabell - usg genetyczne

09: yplocka1 - wizyta
16: gos1512 - podglądanie podczas antyków

21: inka26 - immunolog
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer

reklama
Dorotka tak sie ciesze ze wresxcie sie doczekalas! Cierpliwosc poplaca i musi sie udac! od jutra jestes w ciazy!!!
U mnie nic nowego. Spotkanie przedoperacyjne bylo a jak zapytalam kiedy mam zabieg to mowia ze mam czekac na list 6-8 tygodni!!!
Chore, bo jak spotkanie przed operacja to powinna wkrotce byc operacja. Zle rozumuje?!
Juz sie nawet nie zloszcze, rece opadaja.

liskka ale super .....gratulacje Kochana:-)

Aisa79 dziękuję już lepiej. Oczywiście ja to nie byłabym ja, gdybym nie kombinowała. A więc mam nadzieję , że @ w październiku przyjdzie z lekkim poślizgiem i na czas zdązę ze wszystkim, czyli; wziąć antybiotyk , odczekać 10 dni ( w sumie 20dni bez sexu ) potem sex , @ i powtórka badania ....:-D

Reasumując , jak wszystko pójdzie wg w/w planu i oczywiście wynik będzie negatywny , to powinniśmy zdążyć z AZ jeszcze w pażdzierniku :zawstydzona/y:

Blake no tak, całe uk...:wściekła/y: Oni i ich listy...niestety zaznałam tej " przyjemności '. Chyba po to te listy , abyś nie wkurzała się na Panią , która po badaniu rzekomo przedoperacyjnym , zapisuje na zabieg za trzy miesiące....szkoda gadać

Trzymam kciuki , aby czas zleciał szybciutko i był jak najkrotszy :-)

Witajcie dziewczyny

Jo.M. – ciekawa jestem co Twoja beta jutro pokaże, mam nadzieję, że wyskoczy w kosmos :-) Kciukam i czekam na relacje.

dorotav – niech moc będzie z Tobą i Twoimi zarodkami :-) Życzę Ci, aby wszystkie się pięknie zapłodniły i te dwa, które Ci podadzą zostały z Tobą na zawsze, buziaki.

Olusia – jak się czujesz??

Asia_77 – nie smutkaj się tak. Wyleczysz ureaplazmę i na spokojnie podejdziesz do transferu. Ważne, żeby została wyleczona, bo Twoje szanse na powodzenie na pewno wzrosną.

Tola32 – gratuluję zdanego egzaminu, to teraz możesz zacząć przygotowania do kolejnego podejścia.

Juhasek – kciukam za Twojego blastusia.

liskka - cudowne wiadomości, gratuluję serduszka.

reklama
Witam nocna pora.. nie moge spac bo tak sie zle czuje i mam wymioty... :-(

Dzis popoludniu odwiedzily mnie kolezanki, bylo milo, fajnie i smiesznie... zrobilam do jedzenia kanapki itp.. chociaz wiele mnie to kosztowalo. chociaz kazda cos przyniosla ze soba.. normalnie nie moglam na to patrzec, praktycznie nic nie zjadlam, tyle o ile... maz mi troszke potem usługiwał i podawal do stolu... jedna z kolezanek pomogla mi bo ja nie dalam rady stac nad jedzeniem bo momentalnie dzwigalo mi sie do gory...:-(

Trzymam kciuki za wizyty i wysokie bety !!:tak:

Dorotko i Jo.M kciuki za jutro !!:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry