reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

właśnie zjadłam i mi przeszło. To chyba mdłości z głodu. Zjadłam bułke i 5 ogórków kiszonych i od razu lepiej :tak:

Kate współczuję samopoczucia. Na wszelki wypadek jakąs gorącę herbatkę z cytrynka może wypij. Jestes w pracy?

reklama
aisa ogoreczkow się chciało;-P to już nie kapusta kiszona;-P

wzielam wolne i leze w lozku potem ide babcią się zająć wiec będzie wesoło ;-) mysle ze to stres tym bardziej ze mam cos z jelitami...coz był czas przywyknąć;-P

DOROTAV trzymam kciuki żeby dzidziolek/dzidziolki został/y z Tobą na długie 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&& i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
JAZZABELL gratuluję :-)
Za wszystkie dziewczyny nieustannie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&& i także przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witajcie dziewczyny :-)
moze krotko o mnie, jestem nowa na forum, mimo ze czesto sledze ten wątek i wasze starania o dziecko. Sama tez jestem w takiej sytuacji...
W 2010 nieudane 2 IUI, natepnie kwiecien 2011 IVF- (ICSI) i pierwsza proba udana, cudowny prawie 3letni synus.
Przyszedl czas na rodzenstwo w maju tego roku mielismy CRIO jednego zarodka, po 2 tyg. szczescie niesamowite II kreski na tescie!
Niestety w 7 tyg. stwierdzony pusty pecherz plodowy:-( i nastepnie samoistne poronienie. W tym miesiacu znowu probujemy, jestem wlasnie po wizycie kontr. i wszystko wyglada dobrze. Transfer zaplanowany na poniedzialek.
Potrzebowalam tu do was napisac bo emocje jakie we mnie teraz mieszkaja sa ogromne i musze z kims o tym rozmawiac...
Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie staraczki mocno mocno;-) Pozdrawiam

Olga witaj wsrod nas.. ;-) gratuluje synusia i trzymam kciuki za transfer !! ;-) przykro mi ze poprzednie crio tak sie skonczylo ale teraz sie uda!! ;-)

Dorotko hallo co tam u ciebie? Opowiadaj tutaj nam szybko ze szczegolami ;-) hehe

pozostaly 2 i wlasnie decyzja czy 2 podajemy czy 1. Sa zamrozone razem wiec jesli zdecydujemy sie tylko na 1, drugi bedzie powtornie zamrazany. Myslimy o zabraniu do domciu 2 ale jednak jakies obawy sa...
W pon. sie okarze, ostatnie rozmrazanie 2 zarodkow zakonczylo sie podaniem tylko 1 bo 2-gi nie przezyl:-(

reklama
liskka, gratuluję serduszka:) teraz ja mam nadzieję usłyszeć ten wymarzony dźwięk:) też będę w 6 tyg i 3 dniu :)

Dorotka, pewnie juz jesteś po transferze,wiec niech dni do wysokiej bety miną szybko i niech kropek zostanie z Tobą na kolejne 8 miesięcy :)

Ostatnia edycja:
Do góry