reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lilia Kochana od rana było dobrze, ale kilka min temu byłam w toalecie i juz nie tylko plamienie w postaci brazowego śluzu lecz pojawila sie krew, brzuch pobolewa jak przy @ :-(
Obawiam się o jutrzejsza betę :-(

Niech spełnią się Twoje przeczucia !!!!! BŁAGAM!

Ostatnia edycja:
reklama
Aisa, beta na pewno będzie wyższa przy kolejnej weryfikacji i trzymam kciuki :) PRG, ładny tak jak piszą dziewczyny i estradiol też super. Czyli ja mam za niski i pewnie dostanę większe dawki estrofemu. Także wyniki masz ok i czekaj spokojnie do kolejnej weryfikacji :tak:

Lilia, będę trzymać kciuki żebyś już mogła zacząć:tak:

Aisa no tak w tym pakiecie jest to wliczone w cenę. Dla osób z Trómiasta to korzystne bo wyniki chyba też za free. Ja musiałabym specjalnie jeździć 120 km na pobranie krwi co mija się z celem bo na paliwo wydałabym więcej niż zaoszczędziła na wynikach. Tu pewnie mają oszczędności bo tylko osoby z Trójmiasta robią u nich, reszta podsyła wyniki sms'em.

Cześć dziewczynki

Lilia - Czekam na info po wizycie. Zielone światło ma być i już. O niczym innym nie chcę słyszeć;-)

Aisa79 - Ja nie mam pojęcia jaki estradiol powinien być ale skoro dziewczyny mówią że ok to ok. Progesteron dość ładny a beta to póki co niewiadoma także potwierdzi to 2 weryfikacja. Oczywiście trzymam kciuki. Ja też robiłam dziś progesteron i estradiol tak dla siebie ale u mnie dziś 4 dpt tylko że 3-dniowych zarodeczków. Pozdrawiam

Dorotav- U mnie po gonalu tylko brzuch się powiększył raczej innych dolegliwości nie miałam. Trzymam kciuki za owocne kłucie:tak:

Lilia Kochana musi być dobrze :-) czekam z niecierpliwością na dobre wieści :tak:

Aisa79 nie wiedziałam ,że to dopiero 3dpt....kochana spróbuj wyluzować, to zdecydowanie za wcześnie ......będzie dobrze:tak:

normalnie nie brałabym tych 3 weryfikacji bo to kosztuje majątek, jeden komplet badań to 97 zł i do tego konsultacja telefoniczna 180 zł i to wszystko razy 3. Na konsultacje wlasnie czekam. Ma być miedzy 15 a chyba 21. W ogole to mam taki duży brzuch, że będąc dzisiaj w sklepie spożywczym ekspedientka proponowała mi soczek typu Kubus na zdrowie :)
Jo.M. jak sie czujesz?

sprawdziłam jeszcze normy jaki mam podane w wynikach dzisiejszych i przy estradiolu mam normę I trymestr ciąży: 215 - >4300
ech żeby to była prawda, tak bardzo bym chciała

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry