reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lilia Kochana od rana było dobrze, ale kilka min temu byłam w toalecie i juz nie tylko plamienie w postaci brazowego śluzu lecz pojawila sie krew, brzuch pobolewa jak przy @ :-(
Obawiam się o jutrzejsza betę :-(

Niech spełnią się Twoje przeczucia !!!!! BŁAGAM!

Ostatnia edycja:
reklama
Aisa, beta na pewno będzie wyższa przy kolejnej weryfikacji i trzymam kciuki :) PRG, ładny tak jak piszą dziewczyny i estradiol też super. Czyli ja mam za niski i pewnie dostanę większe dawki estrofemu. Także wyniki masz ok i czekaj spokojnie do kolejnej weryfikacji :tak:

Lilia, będę trzymać kciuki żebyś już mogła zacząć:tak:

Aisa no tak w tym pakiecie jest to wliczone w cenę. Dla osób z Trómiasta to korzystne bo wyniki chyba też za free. Ja musiałabym specjalnie jeździć 120 km na pobranie krwi co mija się z celem bo na paliwo wydałabym więcej niż zaoszczędziła na wynikach. Tu pewnie mają oszczędności bo tylko osoby z Trójmiasta robią u nich, reszta podsyła wyniki sms'em.

Cześć dziewczynki

Lilia - Czekam na info po wizycie. Zielone światło ma być i już. O niczym innym nie chcę słyszeć;-)

Aisa79 - Ja nie mam pojęcia jaki estradiol powinien być ale skoro dziewczyny mówią że ok to ok. Progesteron dość ładny a beta to póki co niewiadoma także potwierdzi to 2 weryfikacja. Oczywiście trzymam kciuki. Ja też robiłam dziś progesteron i estradiol tak dla siebie ale u mnie dziś 4 dpt tylko że 3-dniowych zarodeczków. Pozdrawiam

Dorotav- U mnie po gonalu tylko brzuch się powiększył raczej innych dolegliwości nie miałam. Trzymam kciuki za owocne kłucie:tak:

Lilia Kochana musi być dobrze :-) czekam z niecierpliwością na dobre wieści :tak:

Aisa79 nie wiedziałam ,że to dopiero 3dpt....kochana spróbuj wyluzować, to zdecydowanie za wcześnie ......będzie dobrze:tak:

normalnie nie brałabym tych 3 weryfikacji bo to kosztuje majątek, jeden komplet badań to 97 zł i do tego konsultacja telefoniczna 180 zł i to wszystko razy 3. Na konsultacje wlasnie czekam. Ma być miedzy 15 a chyba 21. W ogole to mam taki duży brzuch, że będąc dzisiaj w sklepie spożywczym ekspedientka proponowała mi soczek typu Kubus na zdrowie :)
Jo.M. jak sie czujesz?

sprawdziłam jeszcze normy jaki mam podane w wynikach dzisiejszych i przy estradiolu mam normę I trymestr ciąży: 215 - >4300
ech żeby to była prawda, tak bardzo bym chciała

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry