reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aisa79 - No to oby ta norma to było to ;-). Ja nie wiem czy jeszcze dziś będę miała wyniki bo robiłam badanie dopiero o 13 jak wracałam z pracy. Ogólnie to nie wiem jak się czuję. Tak trochę ciężko mi się oddycha ale to może jakiś lek tak na mnie działa , podbrzusze od czasu do czasu zaboli ale nie szczególnie jakoś i tyle w sumie. Trochę słaba jestem ale to też może przez te obijanie się przez ostatnie 3 dni. Dziś pojechałam do pracy na ok 5 godz więc jakoś dzień leci ;-). Brzuch mam też dość spory , ubieram dłuższe bluzki i nie dopinam spodni . Chociaż zaraz po punkcji jakieś 2-4 dni miałam trochę bardziej nabrzmiały brzuch.
A co to może oznaczać to nie wiem , pożyjemy zobaczymy. W zasadzie za każdym razem mam jakieś inne odczucia albo już mi się wydaje że tak jest. Beta wyjaśni wszystko. A Twoje samopoczucie jak ?

reklama
Tak was czytam dziewczyny i nie wiem co myślec. Mi nie badano wogole progesteronu, estradiolu .. Nie wiem co to estrofen nawet . Ehh nie ma u nas takiego czegoś jak weryfikacja . I konsultacja aż tyle przez telefon ? Matko kochana...
Pierwsze usg miałam w 1 dniu okresu, potem po dwóch dniach od stymulacji codzienne podglądanie pęcherzyków i zastrzyki robiła mi lekarka . Każda klinika chyba ma inaczej ..Ale dzięki Wam wiele sie dowiedziałam i będę mieć wiele pytań na przyszłość.

Aisa79, zaciskam kciuki za dobry wynik.

Ostatnia edycja:
kasik36,na bank to ten skubaniec się oczyszcza, niech już idzie w cholerę żeby przestał Cię stresować

andzia, no jak na razie nic nie czuję w okolicy brzucha i jajników, jutro się okaże czy coś się tam zadziało, jedynie co to jestem słaba jak szczeniak, no i kiepsko się czuję, wizytę mam dopiero po 15 więc wieczorkiem na pewno się odezwę.

Migotka25, ja też lubię ten kalendarz, on zawsze dawał mi nadzieję i czas szybko z nim leci.

Lilia, nosz cholibka, teraz Tobie coś się przyplątało, na pewno dostaniesz zielone światło, pamiętasz moje koki ? dostałam antybiotyk, już Wam nie pisałam ale po nim z powrotem dostałam grzybka i dzisiaj kończę kolejne opakowanie tabsów. Trzymam kciuki

Aisa79, prg bardzo ładny, a na betę to jeszcze za wcześnie, ja czekam na tą ostatnią ona jest najważniejsza bo będzie wielka.

Blake, jak próba generalna ? kiedy transfer ?

martolek, kciuki za betę zaciśnięte

WRZESIEŃ

10: andzia.m - wysoka beta !!
10: dorotav - podglądanie pęcherzyków

11: kwiatuszekq20 - udany transfer
12: Aisa79 - druga weryfikacja bety
15: Anulla28 - wizyta serduszkowa
15: malaMiii - wizyta
15: Jo.M. - wysoka beta !!
15: yplocka1 - wizyta

16:Aisa79 - wysoka beta !!
16: inka26 - histeroskopia
18: liskka - wizyta serduszkowa
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET
25: kasik36 - badania prenatalne
26: Olusia7982 - badania prenatalne
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

16: gos1512 - podglądanie podczas antyków

21: inka26 - immunolog
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

X/XI: Komóreczka - transfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za wizyty i za wysokie bety..;-)

Jo.M ja tez po punkji nie moglam sie zapiac w spodnie mialam taki duzy brzuch ale potem stopniowo mi spadl.. ale wiadomi tez byl powiekszony od tych lekow hormonalnych..;-)

Aisa trzymam kciuki za transfer ;-) a estradiol super..

Andzia kciuki za wysoka bete!! ;-)

Kasik uuu znow plamienia.. no oby szybko minely i zebys byla spokojniesza ;-)

Martolek kciuki za bete ;-)

Mam plamienia.. i tez mnie to martwi.. :-( ech..

Jo.M a jak tam twoje reszte komorek? Dotrwaly do blastki? Kiedy robisz bete? A jak wynik progesteronu?

Aisa dwie blastki masz w sobie.. zatem trzymam kciuki! ;-)

reklama
Dziewczynki właśnie odczytałam dzisiejsze wyniki badań i co możecie mi powiedzieć na ten temat ?

- progesteron 22,69 ng/ml
- estradiol 42,34 pg/ml

Dziś mam 4 dpt 3-dniowych zarodków
Chyba zwiększę sobie lutkę od wieczora a co z tym estradiolem?

Aisa79 - I jak konsultacja 1 weryfikacji. Jakie masz normy podane tych badań?

Olusia - Dziś sobie uświadomiłam że mi nie zadzwonili co z moimi zarodkami a ja też nie zadzwoniłam. Ale matka ze mnie;-). Zadzwonię może jutro bo chyba się przydadzą z tego co widzę jaki mam mały jak zwykle progesteron.

Ostatnia edycja:
Do góry