Jo.M.
Fanka BB :)
Aisa79 - No to oby ta norma to było to ;-). Ja nie wiem czy jeszcze dziś będę miała wyniki bo robiłam badanie dopiero o 13 jak wracałam z pracy. Ogólnie to nie wiem jak się czuję. Tak trochę ciężko mi się oddycha ale to może jakiś lek tak na mnie działa , podbrzusze od czasu do czasu zaboli ale nie szczególnie jakoś i tyle w sumie. Trochę słaba jestem ale to też może przez te obijanie się przez ostatnie 3 dni. Dziś pojechałam do pracy na ok 5 godz więc jakoś dzień leci ;-). Brzuch mam też dość spory , ubieram dłuższe bluzki i nie dopinam spodni . Chociaż zaraz po punkcji jakieś 2-4 dni miałam trochę bardziej nabrzmiały brzuch.
A co to może oznaczać to nie wiem , pożyjemy zobaczymy. W zasadzie za każdym razem mam jakieś inne odczucia albo już mi się wydaje że tak jest. Beta wyjaśni wszystko. A Twoje samopoczucie jak ?
A co to może oznaczać to nie wiem , pożyjemy zobaczymy. W zasadzie za każdym razem mam jakieś inne odczucia albo już mi się wydaje że tak jest. Beta wyjaśni wszystko. A Twoje samopoczucie jak ?