reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorota ale sie ciesze jupi , w koncu zaczynasz stymulke :) a z tą refundacja leków to przeginają, każdy interpretuje po swojemu , nie daj sie walcz, mam nadzieje ze nie bedzie ci wiecej stymulacji potrzebnych , zreszta teraz to możesz miec zapładniane wszystkie komórki pamiętaj o tym! 3mam
Kciuki :)

genna, ja podchodzę prywatnie do ivf więc zawsze wszystkie zapładniam :-) oby się sprawdziło to co piszesz, żebym już więcej nie musiała podchodzić do stymulki, niech ta będzie tą ostatnią i szczęśliwą. Kłaczkujesz jeszcze ?

andzia.m, M ma rację, świetnie to powiedział :-)

Ostatnia edycja:
Andzia to wspaniala wiadomosc !! trzymam kciuki za transfer. !! :tak:

dorotav a powiedz mi jak podchodzisz prywatnie to masz leki refundwane? czy musisz przejsc stymulacje na swoj koszt duzy pierw a potem jak sie nie uda to przy ktoryms razem masz juz leki refundowane ? hmm:tak:

Dorota a to cos mi sie pomyliło myslalam ze zalapalas sie do rZądowki :p
A co do kłaczków to juz było lepiej a od środy znowu ale daje radę , tylko mięso jest fuuuuj :p w sklepie dzisiaj nie mogłam wytrzymać , teraz walczę z zaparciami i jest nieźle :) wiec jak nie urok to hmmm kłaczek lub zaparcia :) do kończą ciazy jeszcze 5 miesiący damy radę :p teraz byle do ruchów dac radę to Bede wiedziała ze obcy tam sie jakos trzyma :)

Andzia no jeden a konkretny wiec cudowne wieści :)

Ostatnia edycja:
Olusia, od 1 lipca po wejściu refundacji leków jest ona dla wszystkich i dla programu i dla komercyjnego. W zeszłym roku miałam 2 stymulacje, teraz będzie trzecia.

genna, jestem w programie in vitro z sukcesem. No to faktycznie jak nie urok to .... :tak: pewnie że dasz radę, a obcy jest silny i sobie poradzi :tak:

reklama
Dorotav dziękuję, u mnie ciąża typowo bezobjawowa :-):-) Gdyby niepotrzebne wizyty w szpitalu z plamieniami to bym nie wiedziała że w niej jestem. Znaczy teraz już wiem bo córcia daje mamusi znaki ze jest :-):-)

A refundacja leków jest dla każdej do 40lat i AHM wiekszym niz 0,7. Nie ważne czy w rzadowce czy nie. Dorota życzę powodzenia:tak::tak:

Do góry