reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Hejcia dziewczyny
Kate prosze nie zalamuj sie.. cos ruszylo, mysle ze dla spokoju powtorz ja za 2 dni... ja tez nie naleze do tych osob ktore za pierwszym razem sie udalo.. niestety tez mialam nie powodzenia...:-( szkoda ze nie kazdy ma tyle szczescia zeby za pierwszym razem wyszlo... ech...
Kasik ciesze sie ze juz jestes w domu i znow do pracy idziesz? ty kobieto lez w lozeczku i odpoczywaj
Jo.M no mam sensjacje rozne... ale dzis czuje sie zdecydowanie lepiej... wlasnie czekam na wizyte... na pewno dzis nie wyjde... no ale moze pod koniec tygodnia... oby... chcialabym sie z wami spotkac na pogaduszki;-):-)
Komoreczka witaj wsrod nas i trzymam kciuki za wysoka bete !
Mimomaza super wiadomosc i trzymam kciuki za udany transfer
martolek trzymam kciuki za wysoka bete !!
Aisa, Agulla, Dorotka
Kate prosze nie zalamuj sie.. cos ruszylo, mysle ze dla spokoju powtorz ja za 2 dni... ja tez nie naleze do tych osob ktore za pierwszym razem sie udalo.. niestety tez mialam nie powodzenia...:-( szkoda ze nie kazdy ma tyle szczescia zeby za pierwszym razem wyszlo... ech...
Kasik ciesze sie ze juz jestes w domu i znow do pracy idziesz? ty kobieto lez w lozeczku i odpoczywaj
Jo.M no mam sensjacje rozne... ale dzis czuje sie zdecydowanie lepiej... wlasnie czekam na wizyte... na pewno dzis nie wyjde... no ale moze pod koniec tygodnia... oby... chcialabym sie z wami spotkac na pogaduszki;-):-)
Komoreczka witaj wsrod nas i trzymam kciuki za wysoka bete !
Mimomaza super wiadomosc i trzymam kciuki za udany transfer
martolek trzymam kciuki za wysoka bete !!
Aisa, Agulla, Dorotka
dziewczyny dziękuję za wsparcie jesteście wspaniałe..ale nie ma już szans czekam na telefon od lekarza o 14.30 pewnie odstawimy już leki;-(...stracilismy czlowieki nasze;-( za dobrze nam szło na początku i się nastawiliśmy ze powinno juzbyc dobrze, poza tym jak to każda z nas ma w duszy nadzieje ze może się uda tym pierwszym razem;-) ale wszystko ma swój czas, a to nie jest nasz czas...
aisa teraz patrze na moje błędy w myśleniu, wtedy myślałam, ze jestem silna i od razu wstanę i dalej będę walczyc, byleby do przodu, transfer po transferze, az nam powiedzą dość...a teraz, boję się o mojego męża, boję się, że zabiłam te dzieci, bo przecież to ja tu sciągnełam i to ja ich nie przyjęłam;-(( takie katolickie gadanie, nie mam siły teraz na dalsza walkę, musze odpocząć i zebrac siły...a to nie tak miało być..boje się kolejnych podejść...
Jo.M.
Fanka BB :)
Kate_p7 - Bardzo mi przykro że się nie udało. Niestety 1 porażka boli najbardziej. Ja nie umiałam się przez tydzień pozbierać , ciągle ryczałam po kątach. Myślę że nic już z tej bety nie będzie ale powtórzyłabym raz jeszcze badanie za 2 dni. Zobaczysz z resztą co lekarz Ci powie. Trzymaj się i mam nadzieję że się nie poddasz. Zobaczysz że jak zaczniesz nowe przygotowania to ta porażka pójdzie w zapomnienie . Pozdrawiam
Olusia - Mam nadzieję że wyjdziesz już na dniach. Jak uda nam się spotkać to może do szpitala przyjedziemy do Ciebie. Zobaczymy
Olusia - Mam nadzieję że wyjdziesz już na dniach. Jak uda nam się spotkać to może do szpitala przyjedziemy do Ciebie. Zobaczymy
Kate to nie Twoja wina, bo tu juz działa natura i na niż wpływu nie mamy. Ty zrobiłaś to co mogłaś. Wiem, że takie myśli przychodzą do głowy same. Ale pozbierasz się i będziesz dalej probować. Odpocznij sobie chwilkę.
Oo znalazłam cos takiego Lisska
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
Oo znalazłam cos takiego Lisska
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
Ostatnia edycja:
reklama
gos1512
Fanka BB :)
Dziewczyny ja nie rozumie tych oznaczen zarodkow, mnie podali jeden 8B. To jaki on byl?
Podziel się: