reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

aisa teraz patrze na moje błędy w myśleniu, wtedy myślałam, ze jestem silna i od razu wstanę i dalej będę walczyc, byleby do przodu, transfer po transferze, az nam powiedzą dość...a teraz, boję się o mojego męża, boję się, że zabiłam te dzieci, bo przecież to ja tu sciągnełam i to ja ich nie przyjęłam;-(( takie katolickie gadanie, nie mam siły teraz na dalsza walkę, musze odpocząć i zebrac siły...a to nie tak miało być..boje się kolejnych podejść...

Kate moja droga, co Ty mowisz.... To przecież Ty ich pragnęłas, Ty na nie czekalas i dalas im wszystko co tylko moglas z siebie dac!!!! Jednak natura zdecydowala inaczej i To Nie Twoja Wina! Jak piszesz to nie wasz czas ale Wasz Czas przyjdzie musisz wierzyc i nie poddawac się! Jestem z Toba, trzymam kciuki i wierzę w Ciebie głowa do góry. Po prostu dluzej musimy poczekac na nasz Cud!

reklama
aisa79, dziękuję :)
katep7, tak jak piszą dziewczyny to już tylko natura. I w naturalnej ciąży się tak nie jednokrotnie zdarza. Trzymaj się kochana

jutro wracam do pracy, zajmę się czymś odpocznę i ruszę do walki dalej. Zapytam się lekarza dzisiaj ile czasu trzeba teraz czekać? i od nowa, bo my jajca mroziliśmy..czy będzie tyle szczęścia, żeby było co transferować;-( bo my zapladniamy tylko po 2 komory i teraz się udało 2/2 a z mrozonych może nic nie być..bo ponoć gorzej się zapladniaja..

jestem chemikiem przelewam stężone kwasy, będę musiala się skupic;-) bo mi rece pourywa;-)) poza tym musze pochwalić moje koleżanki w pracy, no nie wszystkie rzecz jasna;-P ale mam bardzo rodzinna atmosferę w pracy,jak mnie nie ma jeden dzień, to dostaje sms'a czy wszystko, ok? ale to nie to samo co wy dziewczyny..wy rozumiecie przez co człowiek przechodzi, już mi trochę lepiej..

Kate ja chemie zdawalam na maturze... :-)

Jo.M macie w planach odwiedzic mnie? :-D milo mi :tak:

Ja po wizycie... dzis znow mam próbowac wstac i powoli zaczac chodzic... najpierw po sali, a potem ewentualnie na korytarz oddzialu ale to juz lepiej z kims..:tak:

przynajmniej ortografia Ci nie obca, ja niestety mimo szczerych chęci nie potrafię ortografii się nauczyć;-( wiec humany, to nie dla mnie;-P mam pytanko, bo zbieram informacje;-P jak to jest dziewczyny, mój mąż ma kiepskich komandosow bardzo, i mówiono nam ze trzeba hodowac do blastocysty żeby te najlepsze przetrwaly, czy to prawda jest? my chcemy zaplodnic tylko dwie komórki czy hodowla do blastocysty ma sens?

Kate a czemu tylko dwie chcesz zaplodnic? wiesz do stadium blastocysty ryzykowne a co zrobisz jesli nie dotrwaja do tego stadium? chociaz zycze tobie by dotrwaly.. mi kiedys polozna mowila ze najlepiej im jest u mamy swojej, maja najlepsze warunki :tak: a ile macie zamrozonych komorek?

A u mnie na oddziale cos sie dzieje bo polozne lataja i pelno lekarzy... strasznie zamieszanie jest i glosno... :szok::confused: i przyjecia pelno na krotkie zabiegi i do operacji... i chyba nie tylko...

reklama
Do góry