reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

inka-wiem ze jo.m byla u immunologa w katowicach tylko nie jestem pewna czy nie byla prywatnie.
Powiedz mi a gdzie robilas badania? chcialam zrobic u nas w Rybniku amh ale jak zobaczylam u zielinskich nie maja tego badania, a niechce mi sie jechac specjalnie do katowic na badania.

anulla- ty masz chyba dzis rocznice slubu;-) gratulacje.

jo.m super ze masz zielone swiatełko. juz niedlugo dołaczysz do zuli i olusi:tak:
kochana a moglabys mi napisac jakie badania musze porobic zeby sie zakwalifikowac do rzadowki?

fusun sciskam i tule, trzymaj sie.

olusia a no pewnie kropki daja sie we znaki i dlatego sie tak czujesz.kochana u mnie nic nowego.praca i tyle. teraz czekam na 3 dc zeby porobic sobie badania.

Ostatnia edycja:
reklama
Kiki ja musialam zrobic THS, AMH, LH, FSH, PROGESTERON, ESTRADIOL, WYMAZ NA CHLAMYDIE, PROLAKTYNE... i to na wlasny koszt.. z wynikami szlam i wtedy lekarka mnie zakwalifikowala... :-)

Fusun tak bardzo się cieszę, że się odezwałaś, często myślę o Tobie. Nawet nie chcę sobie wyobrażać co czujesz ale skoro sama już widzisz różnicę w swoim samopoczuciu to bardzo dobrze. Jak to mówią czas leczy rany i trzeba jakoś dalej żyć, zwłaszcza, że Ty masz już jedno dziecko. Wiesz, że przez to co Wam się przydarzyło ja broniłam się rękami i nogami przed podaniem dwóch zarodków ale i tak profesor podał dwa wbrew mojej woli. Wczoraj jednak zobaczyłam jeden zarodek więc jeden się zaimplantował. Wiadomo, że ciąża po ivf to ciąża wysokiego ryzyka a bliźniacza jeszcze to ryzyko podwyższa dlatego tak bardzo się tego bałam. Wiesz może co z Mollą? Odzywaj się do nas częściej.
Jo.M nareszcie się doczekałaś kwalifikacji, gratki. Teraz jak leki są refundowane to naprawdę bardzo duże wsparcie finansowe.

Olusia pędź na betę skoro pani doktor kazała zrobić to rób.

Super, że u Martaczi wszystko ok., myślałam niedawno o niej.

kasik36 musze z moim podjechac bo dzis nie dam rady sama, slabo sie czuje... a moj jeszcze w robocie... chyba ze zadzwonie do niej i jej powiem ze zrobie jutro z samego rana... hmm..:-(

kikifish87 tak z rządówki ale nie pamiętam co robiłam, część badań już miałam bo wcześniej podchodziłam prywatnie, niestety nie mogę tego sprawdzić bo wyniki są w kartotece. :(

reklama
Kiki, ja miałam tylko AMH, swoją dokumentację medyczną i co prawda badanie nasienia męża, ale i tak dostaliśmy skierowanie na nie już po zakwalifikowaniu. tak jak pisze Genna - resztę badań miałam już po kwalifikacji i nie musiałam płacić.

Do góry