reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gratuluję! Genna masz bardzo grzeczne po prostu :-) co nie oznacza, że po porodzie też bedzie spokojne (tak na pocieszenie piszę :-p):-) . Na wynikach nie znam sie niestety.

Jo.M, cieszę się, że jednak wyniki nie mają większego wpływu i jesteś zakwalifikowana :tak: Teraz czekać na owocną stymulację:) Ja też miałam mega dawki leków:) Nareszcie wszystkie przeciwności związane z badaniami minęły i możesz dalej walczyć o cud:)

Fusum, witaj. Nie dziwę się, że jesteś tyle na zwolnieniu i to zrozumiałe, że nie jesteś gotowa wrócić do pracy. Życzę Tobie, żeby czas zaleczył chociaż trochę rany i byś mogła wrócić do "normalnego" życia. Trzymaj się kochana i jak tylko masz ochotę to wpadaj do nas:)

yplocka, to zrozumiałe, że potrzebujesz czasu. Nic na siłę. Na pewno przyjdzie taki czas, że powiesz sobie, że czas walczyć dalej i podejdziesz do stymulacji:)

Hejcia...:tak:

Fusun... jak milo ze wpadlas do nas chociaz na chwilke.. ostatnio myslalam co u Ciebie ;-) kochana powolutku dojdz do siebie i bedzie o wiele lepiej... nie spiesz sie... praca nie ucieknie... a wiesz co moze o Martaczi?

Jo,M jeszcze raz napisze super ze startujecie !! i ze mozesz podchodzic do stymulacji !! he he widze ze idziesz w moje slady z lutka podjezykowa... :tak:

genna - ciesze sie ze wszystko dobrze...:tak:i ze wyniki sa dobre... zdjecia super...

yplocka nic na sile... dojdziesz do siebie i zaczniesz od nowa... :tak:

A ja jestem dzis jakas taka rozbita.... :-(

Potrzebuję namiary na dobrego immunologa na śląsku najlepiej na nfz, będę wdzięczna za pomoc :-)
Znalazłam dr. Bujaka z Katowic , opinie ma kiepskie, może ktoś u niego był ?

dobrze, że maluch przybiera na wadze i już są w domu. Najlepiej dochodzi się do zdrowia w domu, więc będzie dobrze. Chyba najgorsze za nimi i teraz musi być już lepiej:) No wizyty u lekarzy ich nie ominą, ale przynajmniej rzetelnie zajmą się maluchem, bo jak dziecko rodzi się w terminie, to niekiedy sobie olewają niektóre badania.

Olusia, może to taka pogoda. No i hormony :-D

reklama
genna.. a to super... ze Martaczi juz w domku z Kubusiem...;-) ja musze sie zebrac i isc na badania... chyba ze jednak jutro je zrobie... a mialam dzis babce podac moja bete... ech....

Do góry