reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anulla dziękuje bardzo- czuję się bardzo dobrze, choć coraz bardziej jak hipopotam ;-)ale moja ciąża taka raczej mało spokojna, bo a to krwiak, a to szyjka się skraca, a teraz maleńkie rozwarcie już się robi, ale szczęśliwa jestem jak nie wiem co :) wyprawka dla Filipa już właściwie gotowa, no i czekamy na naszego Synka upragnionego. Ja staram się w miarę regularnie zaglądać , bo sentyment mam do tego wątku ogromny i przede wszystkim do Was Dziewczyny!!! Zaglądam przede wszystkim, żeby czytać takie cudowne wiadomości jak ostatnio Kasik czy Olusia i cieszy mnie to zawsze jakby mnie samej dotyczyło :) kibicuję wszystkim, które pamiętam i nowym Dziewczynom i jestem pewna, że każda prędzej czy później dołączy do ciężaróweczek, a ja co dzień zaciskam kciuki, żeby było to PRĘDZEJ!!!

No i przesyłam Wam całe mnóstwo fluidków ciążowych z III trymestru !!!!!!!!!!

reklama
dorotav i anulla wsumie macie racje tak jak pisałam wcześniej tez przy niektórych transferach trochę ich było lezalam siedziałam w domu i nignie nie wychodziłam praktycznie i tak się nie udało...

lenkabar
a powiedz mi ile pic tego oleju bo u mnie a nim pisze ze do 4 lyzek dziennie można wypic i wsumie tak pije bo go mam dopiero od dwóch dni wiec pije dwie lyzki rano dwie wieczorem a nawet już się przyzwyczaiłam ale kupowałam go w aptece jestem w 5dpt i tak już trochę pozno na ten olej a może zawsze to cos

mi mi żadna ze mnie specjalistka, ja gdzieś od 2 lat piję 2 łyżki oleju lnianego dziennie (jedna rano i jedna wieczorem), a teraz w ciąży tylko 1. I nie robiłam tego ze względu na starania o dziecko, bo nie wiedziałam, ze może pomóc, tylko dlatego, że jest bardzo zdrowy. Wiem , że w diecie dr Budwig zaleca się nawet do 6 łyżek dziennie, ale ja jakoś zawsze jestem zwolenniczką umiarkowania. Wiem że najlepiej przyswajalny jest z twarogiem, ale nie byłam w stanie zjeść go w tej postaci bleeeeee

dorotav – nie ma sprawy, drink drugi od lewej będzie jak najbardziej dla Ciebie ;-) FB niestety nie mam :-(

Anulla28 – mam nadzieję, że ten olej działa na endometriozę, byłoby super :-) A Ty z czym popijasz olej??

lenkabar – cudny brzuszek :tak:

mi mi – na moim oleju też pisze, żeby pić do 4 łyżek, ale ja stwierdziłam, że 2 mi wystarczą.

Dziewczyny właśnie zapodałam sobie 1 łyżkę oleju który kupiłam rano, tym razem bez jogurtu. Popiłam odrobiną soku, jutro spróbuję popić wodą, a później już bez zapitki :-D Muszę powiedzieć, że wcale nie jest taki zły. Ale ja jestem z tych co potrafią wypić najgorsze świństwo, żeby tylko pomogło :-D

Ostatnia edycja:
Lilia, z każdym dniem picia oleju jest coraz lepiej, jak się go przełknie to nie jest tak źle, gorzej że zostaje tłuszcz na ustach i to jest dla mnie najgorsze, szybko wycieram ręcznikiem papierowy bo inaczej mam odruch wymiotny. Aleś jesteś twardzielka, bez popitki olej chcesz łykać, no no no :-)

Witam wszystkie starające sie i cieżaróweczki

Mogę sprzedać Luteine 1 opakowanie +dorzucę jedną blaszkę 15szt czyli 45szt luteinę dopochwową i duphaston 1 op.Wiecej info na priv. Pozdrawiam

Dzisiaj przy grilu polalam pomidory dla wszystkich tym naszym wspanialym olejem :) smakowalo :)
Mimozama zazdroszcze Ci bo ja juz nie moge sie doczekac drugiego podejscia :) ta taka nadzieje daje na nasze wymarzone szczescie - mnie jeszcze hormony buzuja :D

reklama
Mimozama, super niech pracują, kciuki za dorodne pęchole :tak: ja już nie mogę się doczekać swojej stymulki

gos, i jacy będą zdrowsi :-)

Do góry