reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale wypiłabym jakiś images.jpg na plaży przy szumie morza, marzenie ;-)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
magdzik-bete mam sprawdzić w poniedziałek,pojade tam dla formalności bo tak mnie brzuch boli na @ jak cholera.A za ciebie trzymam kciuki
Olusia-gratuluje pięknej bety,mam czarno na białym napisane,pokazalam to mezowi to tez się wkurzyl.
jo.m-ja tez nie jestem zachlanna,oby Bog dal chociaż to jedno.Staramy się ponad 5lat raz było mi dane być w ciąży naturalne,ale długo się nia nie nacieszyliśmy i to było prawie 4lata temu.Ja mysle,ze kazda z nas zaciąży tylko musimy poczekać na swoja kolej;-)
dorotav-przy pierwszym podejściu miałam 8 kumulusow pobranych z tego 5zarodkow dotrwalo do piatej doby.Mialam transfer 2zarodkow a 3 zamrozone później crio transfer 2 mrozaczkow i jeden nie przezyl.Za drugim podejściem 8 kumulusow,6 zarodkow dotrwalo do pietej doby,znowu transfer 2 zarodkow a 4 do mrozenia.pozniej crio transfer 2 mrozaczkow i 2 nie przezyly.w cyklu poprzedzającym crio transfer miałam histeroskopie i scratching robiony.histeroskopia wykazala mi,ze miałam endometrioze gdzies gleboko osadzona z tylu macicy.

Do góry