reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M ja pisałam wczoraj normy:) Kurcze, ciekawe co lekarz powie na to. Kiedy masz wizytę?
ja dhea szukam też w necie, ale rzeczywiście jest problem i nie ma :( zajdę po weekendzie do jednej zaufanej apteki i może uda im się sprowadzić.
Agulla, dalej trzymam kciuki za betę:)
Migotka ładny przyrost, gratuluję:)
dulano, też uważam, że 6 dni na odmrożenie zarodków to niemożliwe. W ciągu tego czasu przecież bardzo dużo może się wydarzyć.

reklama
Anulla28 - No widzisz skleroza nie boli. Dzięki. Ja mam wizytę w klinice 12.08 a u immunologa 27.08 ale chyba przyspieszę jak będę miała resztę badań tzn wyników.
Mam nadzieję że ta mała różnica 0,07 w wyniku nie będzie aż taka straszna ale znając moje szczęście to na pewno stymulacja się przesunie.
To DHEA eljot zamawiałam w aptece Gemini chyba z Poznania. Za 2 opakowania z przesyłką za pobraniem płaciłam 112 zł

już w gemini nie ma:) też wcześniej widziałam i głupia nie zamówiłam:)
Zależy jak lekarz podejdzie do wyniku. Mam nadzieję, że się uda i mimo wszystko podejdziesz do punkcji. Ale do transferu to może lepiej zaczekać, bo w sumie jest to groźne dla dziecka, więc może lepiej przesunąć. Lekarz będzie wiedział, czy to ma wielkie znaczenie taki wynik:)

Migotka super, gratuluję :-D

Agulla czekam z niecierpliwoscią na wynik

Anuszka nie pomogę niestety

Zapomniałam jeszcze powiedziec ze we wtorek robiłam tsh i ft4 i tsh wyszło mi 1,36 a ft4 15. Jest lepiej niż w kwietniu chociaż ft4 wolno rosnie (ostatnio było 14,5). Moja gin juz zapowiedziała, że potem zwiekszy mi dawke euthyroxu do 50 po transferze (teraz biorę 37,5 w tyg a w weekendy 50). Ciesze się, z tych wyników.

Anulla28 - No zobaczymy co powie i dr w klinice i immunolog. Kurcze tyle czasu brałam antybiotyki i dalej do końca wirus nie zwalczony moim zdaniem. Jak się człowiek nie obróci to dupa z tyłu :wściekła/y:. Mam nadzieję że jeszcze gdzieś znajdziesz to DHEA . No masakra jakaś żeby nigdzie tego nie było. Dobrze że mam 2 opakowania

reklama
Cześć dziewczyny.
Jestem nowa jeśli chodzi o udzielanie się na forum,ale czytam Was od jakiegoś czasu. Opisze w skrócie moja historie.
Staramy się o 3,5 roku. Mnóstwo badań,przyczyna niepowodzeń nie znana. Jedno IUI-nieudane,ponieważ mieszkamy za granicą nie mamy czasu żeby często do Polski latać dlatego po pierwszym IUI zdecydowaliśmy się podejść do in vitro.
Pierwsza próba w styczniu(Invimed) podano 2 zarodki 2 dniowe-nieudana.
Druga w kwietniu crotransfer 1 zarodka 3 dniowego-nieudana.
Trzecia próba 02.08.14 critransfer blastusi 3BA-czekam na bete(badanie 11.08)
Strasznie się denerwuje wynikiem i tak sobie myśle,że ten moment jest najgorszy.
Wszystkim dziewczynom z wysoką betą gratuluje:)
A reszcie życzę dużo sił do dalszej walki. Na pewno wszystkim nam się uda,tylko niektóre muszą dłużej na to szczęście poczekać

Do góry