reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

inka ja nie chce Cię buntować ale Twoja pani dr.Cz.. dużo ściemnia bo mi powiedziała że refundacja leków nigdy nie przejdzie !!! pytałam o to w kwietniu i dobrze wiedziała że będzie od lipca !!a dodała jeszcze że dziecko kosztuje więc ktoś kto nie ma na leki nie będzie miał na utrzymanie dzieciątka :no:nie myślałaś żeby iść do dr.Mercika?

reklama
Genna, ja dopiero doczytałam, że mam wskazanie do ICSI, szkoda tylko, że w klinice nikt mi o tym nie powiedział. Na szczęście zarodki jakoś sobie poradziły, ale zawsze mogło być lepiej. Mam nadzieję, że DHEA pomoże jak dziewczynom:)

agulla84 mam dość tej lekarki, boże jak ona mnie denerwuje :wściekła/y: już wcześniej myślałam nad przeniesieniem do dr. Mercika ale jakoś tak głupio i tak będę mieć z nią styczność sama mówiłaś że czasem idziesz do niej choć mercik cię prowadzi. Nie wiem czy wtedy nie będzie jeszcze bardziej nieznośna. Może całkiem zmienię klinikę jak z crio nic nie wyjdzie, myślałam nad provitą jest ktoś z tej kliniki ?

są dziewczyny z provity ale nie pamiętam dokładnie które:zawstydzona/y:ja byłam tam dwa razy na wizycie i zrezygnowaliśmy i poszliśmy do Gyncentrum ja już sam nie wiem chyba wszędzie jest to samo :wściekła/y:

Inka ja na twoim miejscu zminilabym lekarza nawet do crio , masz prawo !!!!! To ze nie płacimy za to z własnej kieszeni to nie znaczy ze mogą nas gorzej traktować , twoim
Prowadzącym bedzie innym lekarz, przy crio nie ma juz tylu wizyt wiec spokojnie :) umowilabym sie juz teraz na twoim Miescu do lekarza ktorego chcesz na prowadzącego , zeby omówiony sytuacje

dr.Marta Paliga a zrezygnowałam dlatego że nie padło słowo jakby Pani widziała nasze leczenie tylko od razu in vitro !! a pozatym lekarz powinien być czysto ubrany a ona miała cały fartuszek od podkładu i jak ona reprezentuje klinikę jakoś zwracam uwage na wygląd lekarza ! a pozatym ona była młoda i chyba nie bardzo doświadczona w leczeniu poza in vitro

Ostatnia edycja:
reklama
Indziak witaj i po cichu gratuluje....:tak:

Jo.M. tylko 3 dni sloneczka, to faktycznie nie ciekawie.. ale najwazniejsze ze jechalas ze swoja paczka... jak ja bylam w Chorwacja w 2 polowie wrzesnia 2 lata temu to mialam upal cale 2 tyg... wieczory troszke chlodne byly juz ale nie az tak a w dzien upalnie :) a w jakim laboratorium robilas badania? na zelaznej ?

Inka
... ty jestes z Gyncentrum tak? idziesz jakos na wizyte do niej teraz?

Anulla
no ja robilam bete w 11 dpt... wiec w 10 tez by mi wyszla dodatnia...:tak: tez w sumie moglam czekac do poniedzialku czyli do 14dpt ale juz mialam nerwy i zle mysli wiec wolalam zrobic wczesniej badanie niz caly weekend czekac...

genna czyli mozna wziasc w rzadowce PGD !!!! nawet nie wiedzialam... zastanawialam sie nad tym gdyby sie nie udalo ale lekarka gadala mi o kasie...ze to kosztuje itp...

Do góry