reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Inka26 ja jestem z provity :) jestem bardzo zadowolona, chodze do dr Grzrgorza Manki, strasznie sympatyczny i rzeczowy facet, z dr Paliga mialam tylko tyle doczynienia ze przyszla mi dac rozpiske po punkcji wiec sie nie wypowiadam. Moja kuzynka chodzi do dr Krzysztofa Grettki i juz cieszy sie mala krolowa, udalo im sie za drugim razem :) mnie dr Manke polecil urolog meza tez z provity dr Pietrusa- tez genialny czlowiek :)

reklama
Anulla - dzięki za info o Igg i Igm. Wiem że muszę na swoje normy poczekać ale już się denerwuję że znowu coś jest nie tak i stymulacja się przesunie:baffled:

Inka - Ja chodziłam początkowo do Pani dr ale też mi działała na nerwy i postanowiłam przenieść się do dr M bo i tak on robi zabiegi a jej często nie było i wizyty miałam z nim. Nie ma co się przejmować co ona sobie pomyśli bo ona raczej nami się nie przejmuje. Ja po prostu zaczęłam zapisywać się tylko do dr na wizyty , on jest głównie rano do 13 . Też mi głupio było jak widziałam Panią dr na korytarzu ale teraz się tym nie przejmuję w końcu wszystko idzie do 1 kasy a zadowolona z lekarza masz być Ty;-)

Olusia - ja robię u siebie badania w diagnostyce

Olusia7982 tak gyncetrum, na wizytę pójdę jak skończy mi się krwawienie które właśnie się zaczęło. Chyba wystarczy im beta z 8dpt nie muszę powtarzać ?

gos1512 właśnie myślałam o dr. gretce albo mańce mają fajne opinie. A długo czekałaś w kolejce ? Jak dzwoniłam w maju mieli terminy na rządowe in vitro na sierpień 2015, to mnie przeraża bo u męża co miesiąc spada jakość nasienia, pewnie można zamrozić ale wtedy też chyba traci na jakości nie ?

Inka26 dr Grettka jest bardziej "sluzbista" a dr Manka jest bardziej "luzny", o wszystko moge sie go zapytac, wytlumaczy i przede wszystkim sie go nie wstydze :) co do jakosci zamrozomych to mi sie wydaje ze nie tracimy ale zyskujemy a szczrgolnie ze Twojemu M spada jakosc - zastanowcie sie a najlepiej umow sie na wizyte i ofen zapytaj:)
Ja czekalam od ostatniej biopsji M czyli od pazdziernika 2013.

Agulla kochana witaj... nie nie poki co nie mam ciazowego mam na l4 na 80% ciazowe dostane pewne na pecherzykowych USG albo na serduszkowym....:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Agulla oprocz ciagniecia w podbrzuszu mam bardzo wrazliwy biust i boli przy dotykaniu....najgorzej jest wieczorem jak zdejme stanik to mnie tak boli biut przez chwile.. a potem troszke ustepuje...a tak poza tym nic innego mi nie jest...

Do góry