reklama
Jo.M. - cieszę się, że wróciłaś tęskno mi było za Tobą. Ja mam nadzieję, że w końcu wyjadę na urlop, dwa razy przesuwałam urlop, różne przeciwności stoją mi na drodze wyjazdu, aż się boję pomyśleć co będzie na urlopie… Mój mąż na nogę w szynie i wygląda na to, że będę grzać miejsce kierowcy więcej niż normalnie.
Jo.M., zula, Olusia, kiki - bardzo się stęskniłam za Wami i już się nie mogę doczekać spotkania ;-)
Jo.M., zula, Olusia, kiki - bardzo się stęskniłam za Wami i już się nie mogę doczekać spotkania ;-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Byłoby dobrze, bo brak plemników jest niestety coraz bardziej powszechnym problemem. I skoro pary, które nie sa małżeństwem mogą korzystać z refundacji, to pary czy małżeństwa z dawcą też mogłyby miec refundację. Przecież my nie pragniemy dziecka mniej tylko równie mocnoAisa79 szkoda że rządowy program tego nie obejmuje, może kiedyś go udoskonalą.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
gos1512
Fanka BB :)
Asia79 ale to za ma wysoki poziom fsh to nie znaczy ze biopsja by nie pomogla, u mojego M tak bylo tez mial wysoki poziom a jednak cos znalezli i walczymy o swoje!!!
agulla84
Fanka BB :)
inka głowa do góry masz po kogo wracać!!ja się czuje zle bo denerwuję się bardzo !!!!!! nie doszukuje się objawów bo ostatnim razem miałam wszystkie do bety a po negatywnej becie znikły :/
reklama
agulla84 nie denerwuj się kropki które masz w sobie na pewno są silne
tak mam po kogo wracać ale z każdą porażką tracę wiarę że kiedykolwiek się uda. Nie jestem smutna tylko zła na tą sytuację zawsze słyszę że zarodki są bardzo ładne a jest dupa i nie wiem czemu. Denerwuje mnie ta bezsilność.
tak mam po kogo wracać ale z każdą porażką tracę wiarę że kiedykolwiek się uda. Nie jestem smutna tylko zła na tą sytuację zawsze słyszę że zarodki są bardzo ładne a jest dupa i nie wiem czemu. Denerwuje mnie ta bezsilność.
Podziel się: