reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Olusia Twoja beta powala na kolana! Cudnie :)
A do mnie zadzwonił mój lekarz prowadzący i pogratulował mi tak dobrego wyniku :) i zaprosił mnie do siebie na 12 sierpnia. Także idziemy równo, choć ja miałam transfer dopiero 28 lipca. Mam nadzieję, że zobaczę już co tam w trawie piszczy.
W piątek robię 3 betę i chyba dam sobie już spokój :)
Dorotko dopisz mnie do tabelki :*

reklama
Odnośnie Gamety Rzgow ciekawa jestem co sądzicie o ich podejściu do pacjenta, o rzetelności, kto Was prowadzi? Ja jestem u prof. Radwana a jutrzejszą wizytę mam u jego syna dr. Pawła. Przeniosłam się tu z Novum i pokładam duże nadzieje...

Aisa79 ja mialam podane embryo glue... ponoc teraz sie nie placi za to.. ja przynajmniej nie placilam przy transferze....:tak:

Migotka25 he he tak myslisz ze powala na kolana... :-) oooo to juz pare osob ma 12 sierpnia wizyte... :tak:

Jo.M opowiadaj jak bylo na urlopie....:tak:oczywiscie jestem za spotaniem jak Lilia wroci ! :-) dzieki za trzymaniem kciukow !!:tak:

Aisa79 mi lekarka mówiła że oni wszystkim dają embrio glue choć nie powinni bo to nie jest refundowane. Zależy im na skuteczności bo wtedy dostają więcej kasy dlatego dają.

Inka tylko ja jestem komercyjną pacjentką i mogę sobie skorzystać z embryo ale nie muszę. W lipcu powiedziały mi położne w klinice, że koszt tego to 300 zł ale dzisiaj juz nic nie słyszałam o kosztach. Jesli ma pomóc to i tak jest warte tej ceny zwłaszcza przy kosztach jakie ponosi się za procedurę

reklama
Do góry