reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Inka przykro mi...:-( wiem co czujesz.... ale faktycznie powtorz ja... bo jednak wyszla wieksza niz byla wiec cos pewnie zadzialalo...:tak:

mmm...pisz do nas czesciej... ;-)

No moja beta z dzisiaj to 702,9
:szok::szok:

11 dpt = 55,3 progesteron 37,2
14 dpt = 300,2 progesteron 68,5
16 dpt = 702,9 progesteron 80,8

Dorotko wpisz mnie na wizyte na 12 sierpnia :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dorota, miałam dziś podlecieć po te olej, ale pod koniec w pracy dostałam dołującą informację i nie miałam siły i nawet ochoty nigdzie iść, tylko wróciłam do domu. Jutro podlecę i od razu wypróbuję:) O jakich godzinach pijesz?
gos, dziewczyny piją 2 razy dziennie po 1 łyżce. I piją po transferze i chyba w czasie stymulacji też piły, także ja zaczynam od jutra i piję po transferze crio i w trakcie kolejnej stymulacji:)

Olusia, beta torpeda:) niedługo to serduszko usłyszysz:tak: niech kropek rośnie prawidłowo i porządnie się wgryzł w mamusię skoro takie hormony produkuje:)

Olusia beta pieknie rosnie, nawet na bliźniaki się zapowiada,

Inka ja wiem że nadzieja umiera ostatnia ale Twoja dzisiaejsza beta przy blastusi mówi wszystko i niestety się nie udało :( Powtarzanie w piatek moim zdaniem jest bezsensu. Ale masz mrozaki wiec musisz w nie wierzyć.

reklama
migotka gratki kochana, super przyrost bety :-)

Jazzabel przyrost rewelacyjny :tak:
inka ja bym jednak zrobiła betę za 48 h, wiara czyni cuda :tak::-)

Olusia beta ślicznie przyrasta, gratki :-) Ja olej piję raz dziennie, wieczorem 2 łyżki. Już i tak nie mam apetytu od lutki podjęzykowej, którą biorę 3 razy dziennie po 3 tabletki, strasznie długo się rozpuszczają i pozostawiają taki wstrętny posmak, że nawet słodycze mi nie smakują to jak bym miała 2 razy dziennie pić olej to już bym chyba w ogóle nic nie jadła :zawstydzona/y:

Moja beta z dzisiaj czyli 14 dpt 1151 :-) progesteron po małym zmniejszeniu lutki spadł z 92,92 na 84,34 więc do wizyty (mam nadzieję 12.08.2014.) nie będę już zmieniać dawek.

Do góry