reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
cześć dziewczyny. W niedzielę skonczyła mi się @ a ty dziś znowu krew na wkładce :( pewnie coś mi się rzregulowało przez tą stymulację. Teraz pewnie rzadziej będę zaglądać. Jak coś piszcie na pw

Inka, w sumie coś zadziałało, bo beta nie wyniosła 0. Powtórz za 2 dni w 10dpt. Może jeszcze się ruszy. Nie chcę dawać Ci wielkich nadziei, ale może kropek jest leniuszkiem i jeszcze ruszy trochę. Jeśli nie, to wypłacz się i po ochłonięciu wracaj do walki.

jazzabel, piękny przyrost, gratuluję:) Tak pozytywnie zazdroszczę, bo to wymarzony widok zobaczyć tak rosnącą betę:)

jazzabel gratuluję ładnie rośnie :)
powtórzę bete jeszcze w piątek, plamienia się nasilają może dołożę duphaston, co myślicie ?

Anulla28, jestem bardzo ciekawa jak smakuje Tobie olej polecany przez Kasik. Na zdrowie :-)
Migotka, beta jak marzenie, ciesz się, ciesz, zasłużyłaś sobie. Nudnej i spokojnej ciąży życzę.:tak:

Jazzabell, beta ślicznie przyrasta, u kolejnej jak marzenie, a prg bomba !! I Tobie kochana nudnej i spokojnej ciąży życzę.:tak:
mmm, rozumiem, odpocznij, wycisz się. Odzywaj się czasami, będę się martwić. :eek:

inka26, beta rośnie tylko bardzo wolno, może jeszcze ruszy, jakaś mała iskierka nadziei zawsze się tli, powiedz będziesz powtarzać badanie ?

Aisa79, jak wizyta ?

Juhasek, a u Ciebie co tam powiedział doktrorek ?

andzia.m, trzymam kciuki by wizyta przebiegła pomyślnie i byśmy mogła już przystąpić do stymulki.

Dzisiaj zołza i do mnie przyszła :angry:, tak więc w piątek w końcu robię hormony a 29 sierpnia mam wizytę przed stymulacją, jadę po leki. A 26 zapisałam się na cytologię + HPV, w klinice jest program i można się zapisać bezpłatnie.

SIERPIEŃ

07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

Ostatnia edycja:
reklama
Dziolszki tak wszystkie polecacie ten olej ze sobie zamowilam w aptece, ten z oleofarm ;) ale prosze napiszcie mi czy podczas stymulacji i pozniej po transferze tez mozna go pic? I ile mam go pic? Wszystkiego trzeba sprobowac zeby zwiekszyc swoje szanse :)

Do góry