reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
dorotav
Fanka BB :)
gos, olej właśnie należy pić w czasie stymulki na pewno od 1dc, a najlepiej nawet przed, ja już piję a stymulację zacznę we wrześniu, po transferze też będę piła, jeszcze nie wiem jak długo, może Oktavi się pojawi i coś nam doradzi.
Anulla28, olej piję tak ok godziny 20, 2 godziny po wszystkich suplementach. Piję od razu 2 łyżki, inie wiem czy dałabym dwa razy do niego podchodzić.
Olusia, bomba, super beta.
Mimozama, ostrzegałam, że jest paskudny :-)
SIERPIEŃ
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
Anulla28, olej piję tak ok godziny 20, 2 godziny po wszystkich suplementach. Piję od razu 2 łyżki, inie wiem czy dałabym dwa razy do niego podchodzić.
Olusia, bomba, super beta.
Mimozama, ostrzegałam, że jest paskudny :-)
SIERPIEŃ
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
Bziumelka też myślę że to już koniec ale dla pewności powtórzę w piątek.
Sprawdziłam stare wyniki przy drugiej ciąży też późno beta mi wyszła 9dpt -8,9 dopiero potem szybko rosła ale wtedy miałam objawy teraz nie.
I kolejny ładny przyrost, kasik36 gratuluję !
Sprawdziłam stare wyniki przy drugiej ciąży też późno beta mi wyszła 9dpt -8,9 dopiero potem szybko rosła ale wtedy miałam objawy teraz nie.
I kolejny ładny przyrost, kasik36 gratuluję !
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam wieczornie
Dziewczyny gratuluje pięknych wyników bety. Moje marzenie ach....:-)
Agulla bądź dobrej myśli
Inka może nie wszystko jeszcze stracone i blastus sie obudzi. Trzymam kciuki
Gos przykro mi, że sie nie udało ale trzeba walczyć dalej
Ja po wizycie. Od dzisiaj biorę gonapeptyl co drugi dzień zastrzyk i jestem przerażona bo będę musiała robić sobie sama. Boje się jak cholera, nie cierpię zastrzyków. Ovulastanu mam jeszcze 6 tabl do końca. Kolejna wizyta jest na 20 sierpnia, w zasadzie dwie: najpierw anestezjolog, potem u mojej pani dr. Dostałam skierowania na badania z krwi, teraz policzyłam i jest 28 badań.
Zdecydowałam się na dwa zarodki. Przewidywany termin punkcji będzię w pierwszych dniach września. Nie mogę się doczekać.
Dziewczyny gratuluje pięknych wyników bety. Moje marzenie ach....:-)
Agulla bądź dobrej myśli
Inka może nie wszystko jeszcze stracone i blastus sie obudzi. Trzymam kciuki
Gos przykro mi, że sie nie udało ale trzeba walczyć dalej
Ja po wizycie. Od dzisiaj biorę gonapeptyl co drugi dzień zastrzyk i jestem przerażona bo będę musiała robić sobie sama. Boje się jak cholera, nie cierpię zastrzyków. Ovulastanu mam jeszcze 6 tabl do końca. Kolejna wizyta jest na 20 sierpnia, w zasadzie dwie: najpierw anestezjolog, potem u mojej pani dr. Dostałam skierowania na badania z krwi, teraz policzyłam i jest 28 badań.
Zdecydowałam się na dwa zarodki. Przewidywany termin punkcji będzię w pierwszych dniach września. Nie mogę się doczekać.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Dorota, ja chyba też ustawię sobie na wieczór 2 łyżki. Rano nie bardzo, bo jem dopiero o 8.00 w pracy, a na pusty żołądek to chyba nie jest dobry pomysł, skoro on taki "pyszny" jest
reklama
Podziel się: