reklama
kasik36
Fanka BB :)
Atena no wlasnie doktorek powiedzial, ze DHEA tez brac.
Ann84
no to chyba już po wszystkim:-(... dziś 7dpt a mi zaczyna się miesiączka... tak szybko????? nigdy tak nie miałam. jutro dla pewności idę na betę z krwi by zobaczyć czy na pewno nie ma ciąży żeby móc odstawić leki. powinno coś pokazać w 8dpt, prawda? dlaczego tak szybko @ chce przyleźć????
Teraz komercyjne podejście nam zostało, jeśli się zdecydujemy.... tylko zasadnicze pytanie... KIEDY POWIEDZIEĆ SOBIE "DOŚĆ"?????:-(Czy to ma jeszcze sens... 7 transferów już za mną załamka totalna :-(
Teraz komercyjne podejście nam zostało, jeśli się zdecydujemy.... tylko zasadnicze pytanie... KIEDY POWIEDZIEĆ SOBIE "DOŚĆ"?????:-(Czy to ma jeszcze sens... 7 transferów już za mną załamka totalna :-(
ann84 trzymam kciuki aby sie okazalo ze to jednak nie miesiaczka i ze wszystko jest w porzadku
Olusia, Kasik teraz czekamy na dobre wiadomosci z labolatorium ile macie dzieciaczkow
Lili ale super koszuli....ach jak ja bym chciala kiedzs taka zalozyc .....
Olusia, Kasik teraz czekamy na dobre wiadomosci z labolatorium ile macie dzieciaczkow
Lili ale super koszuli....ach jak ja bym chciala kiedzs taka zalozyc .....
Juhasek87
Ann84 ja też trzymam kciuki mocno aby to nie była miesiączka tylko zagnieżdżanie, a boli Cię brzuch?
alternatywa
Lilia, ten wynik oznacza, że miałaś kontakt z chorobą (szczepienie, chorobę), i że jest jak najbardziej OK, bo to nie świeży kontakt, czyli nie ma wpływu na dzieciaczka. Mam tak samo i z toxo też.
Ann, każda z nas ma inny moment, kedy mówi stop. Jeżeli masz oparcie w mężu i bardzo chcecie mieć dziecko - wiesz co robić: wylizać rany, zacisnąć zęby i próbować jeszcze raz. Ja też już mam dość, ale ivf to jedyna nasza opcja - nie możemy adoptować dzieci. I też zastanawiam się kiedy powiedzieć stop, ale mnie bardziej o wiek chodzi. Przykro mi, że się nie udało. Ściskam mocno :*
Ann, każda z nas ma inny moment, kedy mówi stop. Jeżeli masz oparcie w mężu i bardzo chcecie mieć dziecko - wiesz co robić: wylizać rany, zacisnąć zęby i próbować jeszcze raz. Ja też już mam dość, ale ivf to jedyna nasza opcja - nie możemy adoptować dzieci. I też zastanawiam się kiedy powiedzieć stop, ale mnie bardziej o wiek chodzi. Przykro mi, że się nie udało. Ściskam mocno :*
Juhasek87
chciałam Wam zadać pytanie, napisałam się, nawklejałam tabelek , przykładów aż...odpowiedziałam sobie sama hehe:-)
reklama
dorotav
Ann84, najlepiej zrób jutro betę, wtedy na 100% będziesz wiedzieć, testy nie zawsze wychodzą. Jeszcze nie wszystko stracone, trzymam kciuki
Aisa79, na pewno będzie dobrze, tym bardziej że mówili że masz się umówić między 1-5dc.
Olusia, piękny wynik, trzymam kciuki za wypasione zarodeczki i mrozaki
kasik, 6 ładnych kumulusów, brawo, trzymam kciuki by wszystkie były pełne, zdrowe, ładnie się połączyły z chłopakami, świeżynka z Wami została no i oczywiście za to by były mrozaczki.
juhasek, dobra jesteś ;-):-)
gos, Agulla, Jazzabell -powodzenia jutro, trzymam kciukole
LIPIEC
19: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
19: Agulla84 - podglądanie pęcherzyków
19: Jazzabell - podglądanie pęcherzyków
21: Ann84 - wysoka beta !!
21: gos1512 - punkcja
21: Jazzabell - punkcja
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
29: alternatywa - wizyta u immunologa
Aisa79, na pewno będzie dobrze, tym bardziej że mówili że masz się umówić między 1-5dc.
Olusia, piękny wynik, trzymam kciuki za wypasione zarodeczki i mrozaki
kasik, 6 ładnych kumulusów, brawo, trzymam kciuki by wszystkie były pełne, zdrowe, ładnie się połączyły z chłopakami, świeżynka z Wami została no i oczywiście za to by były mrozaczki.
juhasek, dobra jesteś ;-):-)
gos, Agulla, Jazzabell -powodzenia jutro, trzymam kciukole
LIPIEC
19: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
19: Agulla84 - podglądanie pęcherzyków
19: Jazzabell - podglądanie pęcherzyków
21: Ann84 - wysoka beta !!
21: gos1512 - punkcja
21: Jazzabell - punkcja
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
29: alternatywa - wizyta u immunologa
Ostatnia edycja: