reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kasik nawet niech Cie mroza ale zeby jajka byly cale :)
Tez sie musze jutro wszystkiego wypytac bo rano jeszcze biore eutyrox i na cisnienie plus encorton. Ale powiem Ci Kasik ze przed operacja na tarczyce miglam wziasc wszyatkie tabletki tylko malym kykiem popic :)

reklama
Olusia, Kasik - powodzenia, trzymam mocno kciuki!!!!

mmm - przykro mi, że zarodeczki się nie rozwineły... też przez to przechodziłam, więc jestem sobie w stanie wyobrazić jak Ci ciężko. Mam jednak nadzieję, że już jest lepiej
:tak:. teraz skup się na tym, co teraźniejsze - masz bąbla w brzuszku, który zostanie z Tobą!:-)

a ja Kobitki jestem 7dpt, mam zamiar w niedziele tj 9 dpt zrobić sikańca. To chyba nie za wcześnie jak na blastkę, prawda? a w pon na betę ... ale czuję, ż znów będzie lipa :-( brzuch zaczyna boleć okresowo. wczoraj zauważyłam na wkładce lekko różowy śluz, potem był już spokój, nie powtórzyło się to... Boże daj mi cierpliwość i siłę, by nie zwariować....

Powiedzcie mi, czy Wy macie z góry założone, ile razy będziecie podchodzić do procedury? jeśli teraz się znów nie powiedzie, myślę o kolejnej - piątej już stymulacji... ale cięzko się zastanawiam, czy to ma sens... kolejny etap to adopcja zarodka, a już później adopcja dzieciątka...

Dziewczyny jak myślicie, czy jesli mam iść długim protokołem i wizyta wypadała mi w 2 dc, ale @ mi sie chyba przesunęła i zamiast przyjść w poniedziałek to przyjdzie dzisiaj (bo juz plamię), to wizyta bedzie juz w 5dc. Czy to nie będzie za późno na zaczęcia tabletek anty? Niby mówili mi w klinice, że wizyta miedzy 1 a 5 dc, ale juz mam schizy

Aisa - ja zawsze szłam długim protokołem i zaczynałam antyki brać od 3dc. ale myślę, że skoro lekarz kazał Ci być między 1-5 dc to chyba wie co robi ;-)

Dzieki Ann. Dzwoniłam juz nawet do kliniki żeby przyspieszyć wizytę ale nie ma szans. Zawsze musi sie cos zrobić. Od 6 cykli było idealnie w terminie, a teraz jest dopiero 25 dc i cholera przylazła!

Z terminem testu niestety nie pomogę bo nie wiem jak to wygląda w przypadki in vitro. Ale te plamienia to mogą byc implantacyjne. Ból okresowy brzucha tez nie zawsze zwiastuje @. Może fasolka buduje sobie domek w Twoim brzuchu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry