reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Mmm ja ostatnio miałam fraxiparyne i bolały zastrzyki ale siniaków nie było , po clexane mam straszne wiec sie ciesz :) dasz radę sie kłuć wszystko dla maluszka, ja juz kułam sie clexane tydzień przed transferem i prawdopodobnie do końca ciąży będę , zastanawiam sie jak ścianę fałdek na brzuszku jak bedzie duży :p

reklama

Dziewczyny, wiem głupie pytanie ale po transferze jest wiele takich..
Czy mogę zjeść chipsy orzechowe? Tylko nie śmiejcie się, że pytam:-p człowiek Huha i dmucha to wiecie... w sensie czy nie zaszkodzą i wogóle...
i czy można się opalać bo kąpać w jeziorze to chyba nie co?

Juhasek pamietaj, ze nie ma glupich pytan. Lepiej 3 razy zapytac niz zrobic jakies glupstwo. Chipsy orzechowe chyba nie zaszkodza, chyba, ze masz uczulenie na orzechy ale przydalaby sie zdrowa zywnosc a nie takie sztuczne przekaski. Z opalaniem i kapielami w jeziorze lepiej sie wstrzymaj, lepiej dmuchac na zimne. Zreszta po lekach moze wystapic jakas reakcja alergiczna. Kapieli w jeziorze podczas przyjmowania lutki jakos sobie nie wyobrazam ;)

Ostatnia edycja:
Juhasek kąpanie w akwenach wodnych odpada, zniosła ja tez bym zrezygnowała , nie wiadomo jak twój organizm zareagowały na leki i opalanie , ale chyba dasz radę dla kropka powstrzymać sie od letnich atrakcji:) ja mam problem , bo jedziemy na wakacje i pierwsze dni będziemy w hotelu z basenem a jednak biorę dowcipnie estrofem i lutke i tez mam dylemat , napisze jutro do dr czy juz można w basenie sie wytaplać chociaż troszke :)

no tak, dzieki Kasik:-) nie to, że jem chipsy non stip tylko jakos mnie tak naszło ana jednego:-p
no racja z tym jeziorem i lutką nie pomyślałam.:-)
genna dzięki:-)

z chipsami chyba juz mi przeszło.
Zrobiłam obie biały twaróg z pomidorem i cebulką.

Ostatnia edycja:
Genna a jakby tak uzyc tamponu na czas kapieli w basenie? Szkoda by bylo nie skorzystac z atrakcji hotelu. Ja po IUI kapalam sie w basenie i jaccuzi wlasnie z tamponem. Wtedy doktorek mi pozwolil bo pytalam. Zabronil tylko M sauny z uwagi na zolnierzyki na kolejna probe.

Kasik moze to dziwne ale jak mam tampon to jet mi niedobrze :))))) źle sie czuje, poprostu przed basenem jakoś podmyje sie , pójdę tak jakoś przed aplikacją kolejnej dowcipnej porcji :) ale poczekam co dr napisze

reklama
Do góry