reklama
Juhasek87
Fanka BB :)
Nie, ja właśnie na sztucznym więc już odzwyczaiłam się od tych zastrzyków wszystkich..
mmm...
Nie, ja właśnie na sztucznym więc już odzwyczaiłam się od tych zastrzyków wszystkich..
a endo jak przyrasta? Bierzesz estrofem?
Juhasek87
endo, w sobote 10mm także standardzik ok.
mmm...
endo, w sobote 10mm także standardzik ok.
no to ładnie
Dorotav- hiperką się nie martwię, mam niskie AMH także nie z tego powodu chcę zwiększyć ilość spożywanego nabiału. Nigdy nie przepadałam za częstym jedzeniem serków, mleka i innych produktów mlecznych. W okresie lata jak gdy są upały bardzo lubię młode ziemniaki z kalafiorem, fasolką albo zasmażaną kapustą a do tego uwielbiam kefir i tylko wtedy pozwalam sobie na większą ilość nabiału. Ostatnio tak sobie myślałam co zrobiłam inaczej jak w jednym moim podejściu miałam 5 komórek ( wcześniej walczyłam z 1 , góra 2) i przypomniałam sobie, że walczyłam po antybiotyku ( w ciągu 4 m-cy miałam ich 4) z infekcją grzybiczną, która powracała i właśnie wtedy jadłam przynajmniej 5 razy w tygodniu jogurt naturalny i tak przynajmniej przez 1,5 m-ca przed stymulacją. Także mój powód jest inny ale pomyślałam, że nie zaszkodzi.
Oktavi, Dorotav i inne dziewczyny jak myślicie mogę sobie zaszkodzić? Ostatnio czytałam artykuł, że płodność " lubi " nabiał. Dodam, że jest to mój 6 dc poprzedający cylkl ze stymulacją. Wizytękontrolną mam na 17.07 i może doktor już coś będzie widział.
Juhasek, Mmm, Anulla - kciuki za jutro
Kasik- piękny tort, znalazłaś czas żeby nocą do nas zaglądnąć
aaa i jeszcze jedno czy mogę iść na depilację laserową czy odpuścić bo nie chcę uszkodzić potencjalnych pęcherzoli bo są dla mnie zbyt cenne.
Oktavi, Dorotav i inne dziewczyny jak myślicie mogę sobie zaszkodzić? Ostatnio czytałam artykuł, że płodność " lubi " nabiał. Dodam, że jest to mój 6 dc poprzedający cylkl ze stymulacją. Wizytękontrolną mam na 17.07 i może doktor już coś będzie widział.
Juhasek, Mmm, Anulla - kciuki za jutro
Kasik- piękny tort, znalazłaś czas żeby nocą do nas zaglądnąć
aaa i jeszcze jedno czy mogę iść na depilację laserową czy odpuścić bo nie chcę uszkodzić potencjalnych pęcherzoli bo są dla mnie zbyt cenne.
reklama
Podziel się: