reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisa będziecie robić biopsję jąder M czy będziecie korzystali z dawcy nasienia? Ja też z Invikty :-)

Dawca, bipsja odpada bo FSH meża jest bardzo wysokie
Fajnie, że jestes w Invikcie. Jestem zadowolona z nich.Wczesniej byłam w invimedzie w gdyni i zrezygnowałam bo jednak dojazdy i poza tym nikt mi nie zrobił badań typu AMH, podchodziłam tam do AID na cyklu naturalnym. W invikcie okazało sie, że mogę AID na cyklach stymulowanych.

Ostatnia edycja:
Z jednej strony nie moge sie juz doczekać początku procedury a z drugiej strony boje się. Niby wiem co mnie czeka ale ten strach jednak jest.

Asia79 witaj ;)

Anulla to po takich przejsciach nie ma innej opcji .....musi sie udac, a do tego te bociany ;)
ja juz od dawna bociana nie widzialam :(

Co do tego encortonu to juz wszystko wyjasnilam - lekarz zapomnial o recepcie :( ale juz zalatwilam z apteka w Zakopanym i jutro mam leki do odbioru a GynCentrum przesle im w poniedzialek recepty

Anulla28 - po takich przejściach bocianowych to musi się udać, nie ma wyjścia :-D &&&&&&&&&

Aisa79 - witaj w naszym gronie.

Dziewczyny przekazuję Wam wiadomość od Jo.M., mam nadzieję, że nie będzie na mnie o to zła, ale ostatnio jest bardzo zapracowana i nie ma czasu wejść na forum, a wiem, że czekacie na informacje od niej. A WIĘC, OFICJALNIE OGŁASZAM, ŻE W DNIU DZISIEJSZYM ZOSTAŁA ZAKWALIFIKOWANA DO RZĄDÓWKI. JUPI JA JEJ :-D

Dzisiaj podpytam sie w invikcie jak jest z refundacja leków dla par podchądzacych prywatnie. Czytałam we wczesniejszych postach, że nie wiadomo ostatecznie. Liczę bardzo na to, że jednak sie załapię.

reklama
Lilia dzięki za info o Jo.M - bardzo się cieszę, że w końcu dołączyła do naszego grona, zwłaszcza, że zbiegło się to z refundacją leków więc zyska podwójnie :tak::-):tak:

Quinnie świetnie, że udało się załatwić receptę zaocznie :-)

Aisa nie ma się czego bać, jeżeli problem leżał po stronie M jest duża szansa, że wam się uda. A nie chcieliście najpierw spróbować IUI z nasieniem dawcy? To znacznie niższy koszt a może by się udało. Podpytaj bo mi w Invikcie powiedzieli, że refundacja jest dla wszystkich.

Do góry