reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Blake, Atena74, kasik36 - dzięki dziewczyny :-) Tyle czekałam, aż się doczekałam. Mam nadzieję, że jakiś normalny termin mi wymyślą, od przyszłego tygodnia mam zamiar ich męczyć w tym temacie :tak:

Ja znikam do spanka, słodkich snów Wam życzę, dobranoc.

reklama
kasik36- nie odwiedzałam, tylko cichaczem podgladałam, mam pewnie podobny nick. Postanowiłam się ujawnić bo w grupie siła a coś ostatnio nie ma nowych dziewczyn. Może są jeszcze jakies staraczki, które regularnie podczytują i w końcu się ujawnią. Ty jesteś niesamowita masz dużo siły do walki i przypominasz mnie samą. Co nas nie zabije to nas wzmocni!

Smerfeta i inne dziewczyny poszukujace DHEA Eljot - jest juz dostepny na doz.pl :)

Smerfeta pytalam o acard i moj doktorek zaleca Acesan bo jest w dawce "50" wiec mam brac po 2 tabletki dziennie. Powiedzial, ze na pewno nie zaszkodzi, tylko, zeby odstawic 5 dni przed punkcja.

Atena bo jak nie my to kto? ;) Silne babki z nas i dla upragnionego szczescia jestesmy w stanie duzo zniesc. Mam nadzieje, ze juz niedlugo zostanie nam to wynagrodzone :)

Ostatnia edycja:
Mammoni, gratuluję i trzymam za Was dalej kciuki, za serduszko albo za dwa :-), i za szczęśliwe zakończenie.:tak:

Atena74, witaj, razem raźniej :tak:

Lilia, to ja własnie tańczę taniec zwycięstwa, jak się cieszę że się udało, do tego bonus z refundacją leków. :-)

Kasik36, dzięki za info o dhea, też mi przysłali powiadomienie, z tym że dzisiaj rano chciałam zamówić a już go nie ma, ciekawe ile go mieli i czy w ogóle coś mieli, nieraz im się zdarza wysłać powiadomienie a i tak leku nie ma, no nic czekam dalej.

Blake &&&& za twoje jajcobranie ;)
Smerfete oby u immunologa wszystko bylo oki
Lilia super wiesci !!!
Mammoni super wiesci ! Spokojnej ciazy kochana.....dajesz nadzieje :)
Atena74 witaj wsrod nas

Dziewczynki czy wy tez po transferze bierzecie nadal te same leki co przed ????
Ja nadal mam brac :
4x 2 mg estrofemu
2x 5 mg encortonu
3x 200 luteiny
1 x kwas foliowy
1 x magnezB6
1 x wit D3
1 x fragmin

Quinnie, tak, te same leki co przed transferem i dodatkowe, u mnie to były estrofem, methyperd (odpowiednik encortonu), duphaston, luteina (po transferze), kwas foliowy, 3x1 magnez B6, wit.D, aspifox (odp.acardu)

LIPIEC

02: Smerfeta - wizyta u immuno
02: Blake - punkcja
03: Anulla28 - udany transfer !!
03: Juhasek87 - podglądanko przed crio
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
04: dorotav - wizyta przed stymulacją
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją
07: mmm - wizyta przed stymulką
15: Quinnie - wysoka beta !!
Juhasek87 - udany crio-transfer !!

Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie. U mnie niespodzianka dostałam @ w 22 dc :-( dzwonię dzisiaj do kliniki w drugiej połowie cyklu kontrola i jak wszystko będzie w porządku to zaczynamy w końcówce lipca.

Bardzo jestem ciekawa czy załapie się na darmową refundację bo nie ukrywam, że po 4 pełnych procedurach z kasą krucho. Patrząc na zapis wątpię bo niedawno uraczyła mnie 40.

Bardzo jestem ciekawa czy załapie się na darmową refundację bo nie ukrywam, że po 4 pełnych procedurach z kasą krucho. Patrząc na zapis wątpię bo niedawno uraczyła mnie 40.

Atena74, dzień przed 40 - tak, ale dzień po, to już niestety nie, ale należy się refundacja leków pod warunkiem że lekarz ma podpisany kontrakt z NFZ

reklama
Do góry