reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

LILIA, bardzo bym chciała przenieść się na następne forum, ale czuję, że moje korzenie to już zapuściłam aż do jądra ziemi, a czarna dooopa to wchłoneła mnie w całości :-(

Z tego co obserwuję to dziewczyny z forum wcześniej czy później zachodzą w ciąże. My jesteśmy w tej grupie "Później" niestety, więc musimy trochę jeszcze poczekać. A tymi korzeniami to się nie martw, pomogę Ci je wyrwać, żebyś przeszła na ciężarówki :-):tak:

reklama
Dziewczynki ja tak na szybko z drogi, bardzo dobre wiesci :) Refundacja jest dla wszystkich, nie tylko tych z programu rzadowego. Na dodatek nie tylko do ivf ale tez IUI i stymulowanych naturalnych starankach. Lekarz musi miec umowe z nfz ale jak nie ma to on rozpisuje leki a recepte wystawia ten co ma umowe i po klopocie :) Wynikow nie trzeba powtarzac jak jest sie w programie.

Dorotav ja 3 lata zapuszczałam korzenie , dziewczyny zapisywały się później ode mnie ale wcześniej im się udawało a ja tkwiłam tu nadal ale w końcu i ja się doczekałam swojego szczęścia więc nie ma innej opcji jak uzbroić się w cierpliwość a zobaczysz , że w końcu przeniesiesz się na ciężarówki i wcale nie piszę tego bo mi teraz łatwo wiem przez co przechodzisz zresztą tak jak reszta dziewczyn a teraz kiedy jest refundacja będzie łatwiej - ja tego szczęścia nie miałam a kredyty to nas pochłonęły totalnie ale nie żałuję bo za 3 tygodnie mała będzie już z nami . Życzę Tobie abyś doczekała się w końcu swojego cudu - abyście wszystkie na tym forum się doczekały .

Lilia, ja już mam uszykowane "narzędzia" do wyrywania korzeni ;-), pozbędziemy się ich na zawsze :tak:. Jeszcze troszkę i wszystkie stąd przerzucimy się na wątek ciężarówek. :-)

Labo75, dziękuję Ci za te miłe słowa, ta nasza wredna niepłodność uczy nas cierpliwości, jak najlepsza szkoła. Teraz kiedy odebrałam wyniki badań, które są dobre, jestem pełna nadziei, że się w końcu uda.
Gratuluję cudu i życzę szybkiego i bezpiecznego rozwiązania.:-)

dziewczyny mam gonal w lodówce. tyle że 900 jest trudno dostępna, praktycznie jej nie ma, 450 nie jest refundowana więc musiałam kupić 3x300j za ponad 500 zł, no ale 500 zł to nie ponad tysiąc więc nie jest źle. Od jutra kłujemy!

reklama
Do góry