reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Blake, pęcherzyki jeszcze podrosną, tak więc nie masz się czym martwić, na pewno będą takie, które będą dojrzałe i pięknie się zapłodnią. Czemu jest prawdopodobieństwo mrożenia wszystkich ? dlaczego tylko szansa transferu a nie pewność ? Z powodu możliwej hiperki ?

Quinnie, Smerfeta, powodzenia jutro !! &&&&&&&&&&&&

LIPIEC

01: Quinnie - udany transfer !!
01: Smerfeta - udana histero
02: Blake - punkcja
03: Anulla28 - udany transfer !!
04: dorotav - wizyta przed stymulacją
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją

Juhasek87 - udany crio-transfer !!

Dziewczyny, kiedy pojawia sie okres po poronieniu? Za pierwszym razem krwawikam 6 tygodni. Pewnie krwawienie po poronieniu zbieglo sie z okresem.a teraz jest juz 30 dni po i @ nie ma.

Dziewczynyki kochane ja juz nie spie id 4.30... :( mam takiego stresa a do 11 jeszcze daleko ! Dobrze ze mam relanium to sobie lykne o 9.00 ;)
Zycze wam milego dnia
Smerfeta &&&&&& nadal zacisniete ;)

Quinnie nie denerwuj się. Wsio będzie ok :-)

Dzięki dziewczyny za kciuki! Ja oczywiście jestem ciekawostką na oddziale bo to ta która 'ma zrośniętą szyjke macicy' ale przecież miesiączkuje ;-) jednym słowem lekarze wyśmiali opis po zabiegu gdyńskiego szpitala

LIPIEC

01: Quinnie - udany transfer !!
01: Smerfeta - udana histero
02: Blake - punkcja
03: Anulla28 - udany transfer !!
03: Juhasek87 - podglądanko przed crio
04: dorotav - wizyta przed stymulacją
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją

Juhasek87 - udany crio-transfer !!

reklama
Quinnie dzisiaj Twoj szczesliwy dzien!
Dorotav wlasnie o ta hiperke chodzi. Narazie czuje sie dobrze ale roznie bywa. Pije i pije i pije wody hehe.
Milego dnia kobietki! Ja w drodze do pracy! A jutro znowu wolne! ;)

Do góry