reklama
kasik36
Fanka BB :)
Kola niestety jeszcze informacja nie zostala potwierdzona ale jest to prawdopodobne.
Smerfeta kciukasy za udana histero i dobre wyniki immuno
Queenie kciukasy za udany transfer.
Smerfeta kciukasy za udana histero i dobre wyniki immuno
Queenie kciukasy za udany transfer.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Quinnie - &&&& za udany transfer.
Smerfeta - ogromne kciuki za histero.
Kasik - dzisiaj wizyta - powodzenia Mam nadzieję, że dowiesz się czegoś ciekawego od dr
Smerfeta - ogromne kciuki za histero.
Kasik - dzisiaj wizyta - powodzenia Mam nadzieję, że dowiesz się czegoś ciekawego od dr
kasik36
Anulla postaram sie dowiedziec jak najwiecej i zdam relacje.
smerfeta
Dziewczyny udało się histero! i udalo się poszerzyć troszkę szyjke macicy. jeszcze tylko jutro wizyta u immunologa. Oby i tam były dobre wieści
Quinnie a jak u Ciebie? Maluszek już z Tobą?
Quinnie a jak u Ciebie? Maluszek już z Tobą?
kasik36
Smerfeta exta wiesci
Heiza pisala do mnie, ze idzie dlugim protokolem i ma refundowane leki na 3 stymulacje wiec wychodzi na to, ze refundacja jest nie tylko dla osob z programu rzadowego bo jej juz tylko 1 podejscie zostalo. Nie chcieli od niej nowych badan.
Heiza pisala do mnie, ze idzie dlugim protokolem i ma refundowane leki na 3 stymulacje wiec wychodzi na to, ze refundacja jest nie tylko dla osob z programu rzadowego bo jej juz tylko 1 podejscie zostalo. Nie chcieli od niej nowych badan.
Hej dziewczynki juz jestem po i moje dzieciaczki sa ze mna.....oby chcialy zostac na cale 9 miesiecy ! Teraz czeka mnie okrutne 2 tygodnie oczekiwania do bety chyba zwariuje
Smerfeta super ze sie udalo - to teraz musi byc juz tylko lepiej
Smerfeta super ze sie udalo - to teraz musi byc juz tylko lepiej
genna
Quini zatem wielkie kciuki za bete
reklama
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Quinnie, teraz kciuki za wysoką betęniech ten czas szybko Ci zleci
Podziel się: