reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Olusia, odpowiednik acardu w tabletkach - acesan biorę dopiero od niecałego miesiąca, a po transferze mam brać i te tabletki i zastrzyki. Jak długo to nie powiem, bo mam nadzieję, że sama się dowiem.
Quinnie, kciuki za jutrzejszy transfer) Pęcherz musi być pełny.
Quinnie, kciuki za jutrzejszy transfer) Pęcherz musi być pełny.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
z tą refundacją leków, to trochę niesprawiedliwe. Ciekawe co moja klinika na to. Jak się dowiem to dam znać
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
mmm, to super wiadomość coś w klinice mówili Ci, czy trzeba robić jeszcze raz amh?
mmm...
Fanka BB :)
nie nic na ten temat nie mówilimmm, to super wiadomość coś w klinice mówili Ci, czy trzeba robić jeszcze raz amh?
Smerfeta trzymam kciuki aby wszystko sie udalo Dziewczynik jak to bylo z ta luteina ???? bralam ja tylko raz i juz nie pamietam ( wiem tylko ze po 4 dniach mialam podraznienia) ile ona kosztowala i w jakich jest dawkach ???? Niestety nie starczy mi Utrogestu wiec bede musiala poprosic o recepte w klinice bo zostajemy w Pl jeszcze do 10 lipca :-);-) Chyba ze moglabym kupic utrogest w Czechach , bo jedziemy w srode na pare dni do Zakopanego a ktos tu pisal ze mozna kupic.....potrzebna jest recepta ???
dorotav
mmm, cudowne wieści, trzymam kciuki by to podejście było tym szczęśliwym. Przecieraj szlaki, kochana, ja jeszcze trochę, w piątek wizyta i wszystkiego się dowiem.
Quinnie, luteina 50 mg 100% 28,58zł, ryczałt: 3,20zł i luteina 100 mg 100% 54,40zł ryczałt 3,56zł w przypadku podrażnienia mój gin zaleca clotrimazolum krem bez recepty dostaniesz w aptece ok.3zł. Utrogestanu nie znam.
Quinnie, luteina 50 mg 100% 28,58zł, ryczałt: 3,20zł i luteina 100 mg 100% 54,40zł ryczałt 3,56zł w przypadku podrażnienia mój gin zaleca clotrimazolum krem bez recepty dostaniesz w aptece ok.3zł. Utrogestanu nie znam.
reklama
kasik36
Quinni w Rosji recepta jest niepotrzebna na utrogestan wiec w Czechach pewnie tez nie.
Podziel się: