reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
agulla84
Fanka BB :)
kobietki czy któraś z was będzie w Gyncentrum przed 7 lipca?bo ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w naszej klinice z tą refundacją
genna
Witam dziewczynki informuje ze jesteśmy po pierwszej dzisiejszej wizycie ( w klinice ) wieczorem jesCze u mojego gina prowadzącego , zatem obcy ma 5,6 mm i widzieliśmy pikającą kropkę -serduszko właściwie dr mojemu M bardziej pokazywał niz mi mi tak na oczepnego a niech matka popatrzy przez chwilkę tez zanim dotarliśmy do kliniki zaliczyłam 2 stacje po drodze a jak weszliśmy do kliniki to szybko do kibelka , na szczęście był wolny zatem obcy szaleje miłego dnia dziewuszki
Genna wspaniale!
Ja juz dziewczyny po usg. Po jednej stronie mam 23 jajka a po deugiej 18. Niestety sa jeszcze za male. W poniedzialek kolejna wizyta. Mam pytanko. Czy te wymiary jajeczek sa podawane w mm? Troche duze by byly.
Ja juz dziewczyny po usg. Po jednej stronie mam 23 jajka a po deugiej 18. Niestety sa jeszcze za male. W poniedzialek kolejna wizyta. Mam pytanko. Czy te wymiary jajeczek sa podawane w mm? Troche duze by byly.
reklama
dorotav
genna, superaśnie, obcy rośnie a co się dziwisz że pokazywał M, w końcu Ty go masz cały czas w brzuszku.
yplocka1, ja tez mam nadzieję że ta refundacja dotyczy wszystkich, a nie tylko tych którzy są w programie. Obawiam się tylko że z moją kliniką to nie przejdzie z tego co ja wiem to lekarz żeby mógł wystawić receptę na refundacje musi mieć podpisany kontrakt z NFZ, do tej pory wszystko dostawałam na 100%, ale dowiem się 4 lipca, do tego czasu zaklinam wszystko by było po mojej myśli.
yplocka1, ja tez mam nadzieję że ta refundacja dotyczy wszystkich, a nie tylko tych którzy są w programie. Obawiam się tylko że z moją kliniką to nie przejdzie z tego co ja wiem to lekarz żeby mógł wystawić receptę na refundacje musi mieć podpisany kontrakt z NFZ, do tej pory wszystko dostawałam na 100%, ale dowiem się 4 lipca, do tego czasu zaklinam wszystko by było po mojej myśli.
Podziel się: